To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Enheder, der ikke er kompatible med Google Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- eller Google Wifi-enheder

Selvom de fleste enheder med Wi-Fi er kompatible med Google Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- og Google Wifi-enheder, findes der enkelte enheder, der ikke er kompatible. Det skyldes som regel, at de mangler den nyeste hardware eller software, der understøttes af Wifi-enheder.

WPA- og WEP-enheder

Wifi-enheder understøtter kun enheder med WPA2 + PSK eller WPA3 + PSK, som er de mest populære metoder til sikring af dit netværk. Ældre enheder, der kun har WPA- eller WEP-kryptering, f.eks. gamle printere, kan ikke oprette forbindelse til Wifi-enheder.

Vi understøtter ikke ældre protokoller, da de ifølge brancheeksperter inden for sikkerhedsresearch kan være usikre. Nest Wifi og Google Wifi sørger for, at du altid er beskyttet, og WPA2 og WPA3 er en af de mange måder, vi sikrer dette på.

Hvis du har en ældre Wi-Fi-enhed, skal du prøve at finde en ny driver til den. Hvis Wi-Fi-driveren ikke kan opgraderes, skal hardwaren på enheden muligvis udskiftes med en nyere version, der understøtter de nyere og sikre protokoller.

Relateret artikel

Sådan fungerer 2,4 GHz-, 5 GHz- og 6 GHz-båndene for Nest Wifi og Google Wifi