To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Sammenligning av Wifi-produkter

I Google Nest-serien finnes det tre forskjellige frittstående systemer for wifi-maskenett.

• Nest Wifi Pro er et neste generasjons wifi 6E-system med den høyeste hastigheten vi kan tilby. Systemet benytter det trådløse 6 GHz-båndet for å oppnå økt ytelse, kan brukes som Thread-grenseruter og er Matter-kompatibelt.
  • Nest Wifi Pro (wifi 6E) kan ikke brukes sammen med Nest Wifi-rutere eller -punkter eller Google Wifi-punkter (wifi 5) i maskenettverk.
  • Google Wifi gir rask og stabil dekning. Ruteren kan kombineres med Nest Wifi-ruteren og -punktet.
  • Nest Wifi gir enda bedre dekning og høyere hastighet enn med Google Wifi. Systemet består av Nest Wifi-rutere og -punkter. Nest Wifi-punktene fungerer også som høyttaler med Google-assistenten. Nest Wifi støtter Thread og kan brukes som Thread-grenseruter.

Merk: Nest Wifi og Google Wifi selges ikke lenger av Google.

Alle wifi-enhetene administreres med Google Home-appen, noe som betyr enkel konfigurering og rask tilgang til mange nyttige funksjoner. Finn ut mer om wifi-systemene fra Google Nest.

Funksjoner Nest Wifi Pro-ruter

Nest Wifi-ruter Nest Wifi-punkt Google Wifi-punkt
Enhetsbilde Bilde av Google Nest Wifi-ruter Bilde av Google Nest Wifi-punkt
Wifi-standard Wifi 6E Wifi 5 Wifi 5 Wifi 5
Wifi-bånd Tre bånd (2,4 GHz, 5 GHz og 6 GHz) To bånd (2,4 GHz, 5 GHz) To bånd (2,4 GHz, 5 GHz) To bånd (2,4 GHz, 5 GHz)
Maskenettverk Ja, bare kompatibelt med Nest Wifi Pro-rutere
  • Ja, kompatibelt med Nest Wifi-rutere og -punkter samt Google Wifi-punkter
  • Ikke kompatibelt med Nest Wifi Pro
  • Ja, kompatibelt med Nest Wifi-rutere og -punkter samt Google Wifi-punkter
  • Ikke kompatibelt med Nest Wifi Pro
  • Ja, kompatibelt med Nest Wifi-rutere og -punkter samt Google Wifi-punkter
  • Ikke kompatibelt med Nest Wifi Pro
Matter-kompatibelt Ja Kommer snart Kommer snart Nei
Thread-grenseruter Ja Ja Ja Nei
Smarthøyttaler Nei Nei Ja Nei
Ethernet-porter 2 2 Ingen 2
Familie-wifi

Hold øye med barnas skjermtid med Familie-wifi i Home-appen:

• Sett wifi-tilgangen på pause ved behov
  • Planlegg perioder uten bruk av internett.
  • Blokker automatisk nettsteder som er uegnede for mindreårige.
  • Kontroller flere enheter med grupper.
Gjestenettverk Opprett et eget nettverk og passord for gjester, og del hjemmeenhetene dine.
Én app for konfigurering og administrering

Home-appen

Nettverksstatistikk Ja