Centrum voor hardwaregarantie

Dit artikel gaat over garanties voor Google-apparaten.

Volg de stappen hieronder om de garantie van je apparaat of accessoire te checken. Je kunt ook hulp krijgen als je apparaat of accessoire buiten je schuld defect is of raakt. Je kunt het volgende doen:

Stap 1 Laat ons weten voor welk apparaat of accessoire je hulp nodig hebt

Laat ons weten welk apparaat of accessoire je hebt, dan vertellen wij je met wie je contact moet opnemen voor garantieclaims. Niets in dit gedeelte beïnvloedt je wettelijke rechten.

Vind meer informatie over de garantie voor het hoesje voor de Pixel-telefoon.

Kies je apparaat of accessoire