Technische specificaties van Google Nest Wifi en Google Wifi

Nest Wifi router and pointTechnische specificaties van Google Nest Wifi

Nest Wifi routerGoogle Nest Wifi-router

Draadloos

• AC2200 4x4 MU-MIMO wifi
  • Uitbreidbare 802.11s mesh-wifi
  • Simultane dual-band wifi (2,4 GHz/5 GHz) met ondersteuning voor IEEE 802.11a/b/g/n/ac
  • Gebruikt beamforming
  • Bluetooth® Low Energy (BLE)
  • IEEE 802.15.4-thread (2,4 GHz) (functionaliteit binnenkort beschikbaar)
  • Automatische 802.11k/v clientroaming

Poorten

• 2 Gigabit Ethernet-poorten (WAN en LAN)
  • Coax-stroomaansluiting

Kleur en materiaal

• Kleur: sneeuw
  • Materiaal: ombouw bestaat voor 45% uit gerecycled plastic

Prestaties

• Geschikt voor maximaal 100 gekoppelde apparaten*
  • Meerdere gelijktijdige 4K-videostreams

Beveiliging

• WPA3-versleuteling
  • Automatische beveiligingsupdates
  • Trusted Platform Module

Geheugen

• 1 GB RAM
  • 4 GB flashgeheugen

Processor

• Quad-core 64-bits ARM CPU 1,4 GHz
  • High-performance ML-hardware-engine

Voeding

• Voedingsadapter van 15 W

Afmetingen en gewicht

• Diameter: 110 mm
  • Hoogte: 90,4 mm
  • Gewicht: 380 g

Compatibiliteit

• Werkt met de vorige generatie Google Wifi-apparaten

*Dit is gebaseerd op gebruik van alleen gekoppelde apparaten met een maximale datasnelheid van 1 Mbps. Vereist een internetverbinding met voldoende bandbreedte en gekoppelde apparaten moeten zich binnen het wifi-dekkingsgebied bevinden dat wordt beschreven op g.co/nestwifi/coverage. De kracht en snelheid van het signaal zijn afhankelijk van je internetprovider.

Nest Wifi pointGoogle Nest Wifi-punt

Draadloos

• AC1200 2x2 MU-MIMO wifi
  • Uitbreidbare 802.11s mesh-wifi
  • Simultane dual-band wifi (2,4 GHz/5 GHz) met ondersteuning voor IEEE 802.11a/b/g/n/ac
  • Gebruikt beamforming
  • Bluetooth® Low Energy (BLE)
  • IEEE 802.15.4-thread (2,4 GHz) (functionaliteit binnenkort beschikbaar)
  • Automatische 802.11k/v clientroaming

Poorten

• Coax-stroomaansluiting

Speaker en microfoons

• 360°-geluid met 40 mm driver
  • Bluetooth 5.0
  • 3 far-field microfoons voor de Google Assistent

Sensoren

• Capacitieve tikbediening

Kleur en materiaal

• Kleuren: sneeuw, mist (alleen Verenigde Staten) en zand (alleen Verenigde Staten)
  • Materiaal: ombouw bestaat voor 40% uit gerecycled plastic

Prestaties

• Geschikt voor maximaal 100 gekoppelde apparaten*
  • Meerdere gelijktijdige 4K-videostreams
  • Beveiliging

• WPA3-versleuteling
  • Automatische beveiligingsupdates

Geheugen

• 768 MB RAM
  • 512 MB flashgeheugen

Processor

• Quad-core 64-bits ARM CPU 1,4 GHz
  • High-performance ML-hardware-engine

Voeding

• Voedingsadapter van 15 W

Afmetingen en gewicht

• Diameter: 102,2 mm
  • Hoogte: 87,2 mm
  • Gewicht: 350 g

Compatibiliteit

• Vereist een Nest Wifi-router of een vorige generatie Google Wifi-apparaat om je wifi-netwerk uit te breiden.

*Dit is gebaseerd op gebruik van alleen gekoppelde apparaten met een maximale datasnelheid van 1 Mbps. Vereist een internetverbinding met voldoende bandbreedte en gekoppelde apparaten moeten zich binnen het wifi-dekkingsgebied bevinden dat wordt beschreven op g.co/nestwifi/coverage. De kracht en snelheid van het signaal zijn afhankelijk van je internetprovider.

Google Wifi pointGoogle Wifi-punt

Bereik in het hele huis

• Tot 140 m² per Wifi-punt**
  • Uitbreidbare 802.11s mesh-wifi
  • Schaalbaar en flexibel systeem dat uit te breiden is met extra Wifi-punten voor huizen van elk formaat**
  • Ondersteunt zowel ster- als doorlinkconfiguraties

Automatische wifi-optimalisatie

• Automatische 802.11k/v clientroaming
  • Proactieve bandaansturing leidt apparaten naar de kanalen met de beste prestaties
  • Zelfherstellend netwerk
  • Gebruikt beamforming

Bluetooth®

• Bluetooth Low Energy (BLE)

Prestaties

• Elk Wifi-punt is geschikt voor maximaal 100 gekoppelde apparaten***
  • Meerdere gelijktijdige 4K-videostreams***

Beveiliging

• WPA3-versleuteling
  • Automatische beveiligingsupdates
  • Trusted Platform Module

Wifi-standaard

• AC1200 MU-MIMO wifi
  • Simultane dual-band wifi (2,4 GHz of 5 GHz) met ondersteuning voor IEEE 802.11a/b/g/n/ac

Processor

• Quad-core ARM

Geheugen

• 512 MB RAM
  • 4 GB eMMC flash

Poorten en aansluitingen

• Dual Gigabit Ethernet-poorten

Voeding

• Voedingsadapter van 15 W

Afmetingen en gewicht

• Diameter: 10,6 cm
  • Hoogte: 6,88 cm
  • Gewicht: 340 g

Duurzame materialen

• 49% van de plastic onderdelen van het apparaat is gemaakt van gerecycled materiaal

**Het bouwmateriaal, de grootte en de indeling van de woning kunnen van invloed zijn op het bereik van het wifi-signaal. Voor grotere huizen of huizen met dikkere muren of een lange, smalle indeling heb je voor een volledige dekking mogelijk extra Wifi-punten nodig. De kracht en snelheid van het signaal zijn afhankelijk van je internetprovider.

***Dit is gebaseerd op het gebruik van gekoppelde apparaten met elk een datasnelheid van 1 Mbps. Vereist een internetverbinding met voldoende bandbreedte en gekoppelde apparaten moeten zich binnen het wifi-dekkingsgebied bevinden dat wordt beschreven op g.co/googlewifi/coverage. De kracht en snelheid van het signaal zijn afhankelijk van je internetprovider.

Het woordmerk Bluetooth® en de bijbehorende logo's zijn gedeponeerde handelsmerken in het bezit van Bluetooth SIG, Inc.

Technische specificaties van OnHub
  TP-Link ASUS

Afmetingen en gewicht

Prijs $ 199,99 $ 199,99
Afmetingen van eenheid 19 x 10,4 x 11,7 cm 20,2 x 12,8 x 13,2 cm
Gewicht 860 g 750 g
Kleur Blauw of zwart Leisteengrijs

Hardware

Afstandssensor
Antenne aan de voorzijde
Belichting Ambient lichtring (bovenaan) (zes driekleurenleds) Subtiele verlichting op de basis (driekleurenleds)
Radio voor detectie van opstoppingen
CPU Dual-core elk tot 1,4 GHz Dual-core elk tot 1,4 GHz
e-MMC-flashgeheugen 4 GB 4 GB
Geheugen 1 GB 1 GB
Poorten 1x WAN
1x LAN
1x USB 3.0
1x WAN
1x LAN
1x USB 3.0
Speaker (gebruikt tijdens installatieproces)
NOR-flashgeheugen 8 MB 8 MB
Vertrouwde platformmodule Infineon SLB 9615 Infineon SLB 9615

Elektrische en omgevingsvereisten

DC-ingang Minder dan 12 V*3 A Minder dan 19 V*1,75 A
AC-ingang 100~240 V 50~60 Hz 100~240 V 50~60 Hz
Bedrijfstemperatuurbereik 0-40 graden Celsius 0-40 graden Celsius
Luchtvochtigheid/hoogte 0-90% luchtvochtigheid; niet-condenserend 0-90% luchtvochtigheid; niet-condenserend

Netwerken

AUX draadloos 802.11a/b/g/n/ac 1x1 802.11a/b/g/n/ac 1x1
Ethernet-switch QCA8337 Gigabit sw QCA8337 Gigabit sw
Verbinding AC1900 AC1900
Ondersteuning voor draadloos internet IEEE 802.11a/b/g/n/ac IEEE 802.11a/b/g/n/ac
2,4 en 5 GHz draadloos Dubbele gelijktijdigheid 3x3 met slimme antenne Dubbele gelijktijdigheid 3x3 met slimme antenne
WAN-poort 1x 10/100/1000 Mbps 1x 10/100/1000 Mbps
LAN-poort 1x 10/100/1000 Mbps 1x 10/100/1000 Mbps

Compatibiliteit

Bluetooth Smart Ready
Klaar voor 802.15.14
Klaar voor Weave
Draadloze beveiliging WPA2-PSK WPA2-PSK

Overig

TPM (trusted boot)
Garantie 2 jaar 2 jaar
Automatische updates
iOS- en Android-app

Systeemvereisten

Als je aan de slag wilt gaan, volg je de instructies om Google Nest Wifi in te stellen of om Google Wifi- en OnHub-apparaten in te stellen.