To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Vis programvareversjon

Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- og Google Wifi-enheter oppdateres automatisk med nye funksjoner, forbedringer og feilrettinger. Du kan finne ut hvilken enhetsversjon du har, i Google Home-appen:

1. Åpne Home-appen .
  2. Trykk på Favoritter eller Enheter .
  3. Trykk og hold på brikken for enheten  trykk på Innstillinger  – eller Mer More menu  trykk på Innstillinger .
  4. Finn programvareversjonen under «Wifi-informasjon».

Sjekk ut de nyeste programvareversjonene og versjonsnotatene.