To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Softwareversie bekijken

Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- en Google Wifi-apparaten worden automatisch geüpdatet met nieuwe functies, verbeteringen en bugfixes. Je vindt de versie van je apparaat in de Google Home-app:

1. Open de Home-app .
  2. Tik op Favorieten of Apparaten .
  3. Houd je vinger op de tegel van het apparaat tik op Instellingen  of Meer More menu tik op Instellingen .
  4. Zoek je softwareversie onder Wifi-informatie.

Hier vind je de actuele softwareversies en release-opmerkingen.