Softwareversie bekijken

Google Nest Wifi en Google Wifi worden automatisch geüpdatet met nieuwe functies, verbeteringen en bugfixes. Je kunt de huidige softwareversie van je apparaat vinden in de Google Home- of Google Wifi-app.

Met de Google Home-app

1. Open de Google Home-app Google Home app.
  2. Tik op het apparaat dat je wilt checken en dan Instellingen .
  3. Scroll omlaag om de softwareversie te bekijken.

Met de Google Wifi-app

1. Open de Google Wifi-app .
  2. Tik op het tabblad Instellingen en acties  en daarna op Netwerk en algemeen.
  3. Tik op Wifi-punt(en).
  4. Tik op het apparaat dat je wilt checken.
  5. Scroll omlaag om de softwareversie van je apparaat te bekijken.