Ladda ned Google Wifi-appen för Google Wifi

Google Wifi-appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.0 eller senare  eller iOS 10.0 eller senare och är tillgänglig i länder där Google Wifi-enheter säljs.

Ladda ned Google Wifi-appen från Google Play Butik eller Apple App Store.

Obs! Om du söker i Apple App Store på en iPad ska du kontrollera att iPhone Only (Endast iPhone) är markerat uppe till vänster.