To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

De Google Home-app heeft de Google Wifi-app vervangen

Omdat we willen dat je al je gekoppelde producten op één plek kunt beheren, zijn de opties voor Google Wifi verplaatst van de Google Wifi-app naar de Google Home-app.

Je moet je netwerk overzetten naar de Google Home-app om toegang te houden tot je netwerkinstellingen en Google Wifi-functies. Het overzetten gaat snel en heeft geen invloed op je wifi.

Overzetten naar de Google Home-app

Belangrijk: Je kunt de Google Wifi-app niet meer gebruiken om wijzigingen in je wifi-netwerk aan te brengen. Stap over naar de Google Home-app als je wijzigingen wilt aanbrengen, zoals leden toevoegen of verwijderen, apparaatnamen wijzigen, de fabrieksinstellingen terugzetten en snelheidstests voor je netwerk uitvoeren. Alleen-lezen toegang tot de Google Wifi-app is nog wel beschikbaar. Dit betekent dat je de Google Wifi-app en je apparaten nog steeds kunt openen en weergeven.

Nieuwe functies beschikbaar in de Google Home-app

Functies in de Google Home-app die anders zijn

De meeste functies in de Google Wifi-app kunnen worden gebruikt in de Google Home-app. De wifi-snelheid naar specifieke apparaten in je netwerk testen wordt toegevoegd in een volgende release van de Google Home-app.

Wat je moet weten

• De Google Wifi-app kan niet meer worden gedownload.
  • De Google Wifi-app kan alleen worden gebruikt om Google Wifi-apparaten terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.
  • Je kunt Google Wifi-apparaten alleen instellen in de Google Home-app.
  • Als je wijzigingen in je netwerk wilt aanbrengen, waaronder in functies of instellingen, gebruik je de Google Home-app.
  • Je hebt de Google Home-app nodig om je netwerk uit te breiden of nieuwe netwerken te maken.