To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Apparaten bekijken die zijn verbonden met je netwerk en het datagebruik checken

In de Google Home-app of de Google Wifi-app kun je zien hoeveel persoonlijke apparaten zijn verbonden met je wifi-netwerk.

Verbonden apparaten en datagebruik bekijken

Met de Google Home-app

De Google Home-app laat zien hoeveel data je apparaten uploaden en downloaden. Je ziet apparaten die het netwerk in de afgelopen 30 dagen hebben gebruikt, waaronder apparaten die momenteel niet zijn verbonden.
  1. Open de Google Home-app .
  2. Tik op Favorieten  en danWifi .
  3. Tik bovenaan op Apparaten.
  4. Tik op een specifiek apparaat en een tabblad om meer details te bekijken.
    • Snelheid: Bij Realtime gebruik zie je hoeveel data je apparaat momenteel gebruikt. Bij Gebruik zie je hoeveel data het apparaat heeft gebruikt in de geselecteerde periode.
    • Informatie: Apparaatgegevens zoals verbindingsstatus, IP-adres en MAC-adres.

Met de Google Wifi-app

De Google Wifi-app laat zien hoeveel data momenteel en tot 30 dagen terug door je apparaten zijn gedownload en geüpload. Er worden ook apparaatgegevens getoond.

1. Open de Google Wifi-app .
  2. Tik op Netwerk  en dan Apparaten.
    • De cijfers naast Apparaten staan voor het totale internetverkeer (WAN) van en naar je netwerk.
    • Onder elk apparaat kun je zien hoeveel data het apparaat heeft gedownload en geüpload.

Opmerking: De app laat details zien voor alle apparaten die zijn verbonden via wifi of die rechtstreeks via een ethernetkabel op je Wifi-router of -punt zijn aangesloten.

3. Tik op een specifiek apparaat en een tabblad om meer details te bekijken.
    • Gebruik: Hoeveel data het apparaat heeft gebruikt in de geselecteerde periode.
    • Details: Apparaatgegevens zoals verbindingsstatus, IP-adres en MAC-adres.

Datagebruik van het netwerk bekijken

Met Nest Wifi en Google Wifi kun je de totale hoeveelheid data voor je netwerk bekijken voor verschillende perioden: realtime, vandaag, 7 dagen en 30 dagen.

Met de Google Home-app

1. Open de Google Home-app .
  2. Tik op Wifi .
  3. Tik op Internet.
    • Realtime gebruik: Hoeveel data je netwerk momenteel uploadt en downloadt.
    • Gebruik: Hoeveel data het netwerk heeft geüpload en gedownload in de geselecteerde periode.

Met de Google Wifi-app

1. Open de Google Wifi-app .
  2. Tik op Netwerk  en dan Internet.
  3. Tik bovenaan het tabblad Gebruik op de periode en selecteer de gewenste periode. De standaardwaarde is Realtime.