To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Se enheder, der er forbundet til dit netværk, og tjek dit dataforbrug

Du kan tjekke, hvor mange personlige enheder der har forbindelse til dit Wi-Fi-netværk, i Google Home-appen eller Google Wifi-appen.

Tjek forbundne enheder og dataforbrug

I Google Home-appen

Google Home-appen viser, hvor meget data dine enheder uploader og downloader. Den viser også enheder, der har brugt netværket inden for de seneste 30 dage, bl.a. dem, der ikke har forbindelse i øjeblikket.
  1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi .
  3. Tryk på Enheder øverst på skærmen.
  4. Tryk på en bestemt enhed og en fane for at se yderligere oplysninger.
    • Hastighed: Brug i realtid dækker over, hvor meget data din enhed bruger i øjeblikket. Forbrug dækker over, hvor meget data enheden har brugt i løbet af det valgte tidsrum.
    • Oplysninger: Enhedsoplysninger som f.eks. forbindelsesstatus, IP-adresse og MAC-adresse.

I Google Wifi-appen

Google Wifi-appen viser, hvor meget data dine enheder i øjeblikket uploader og downloader, hvor meget data enhederne har downloadet eller uploadet inden for de seneste 30 dage, samt oplysninger om enhederne.

1. Åbn Google Wifi-appen .
  2. Tryk på Netværk  og derefter Enheder.
    • Tallene ud for "Enheder" repræsenterer den samlede internettrafik (WAN) til og fra dit netværk.
    • Under hver enhed kan du se, hvor meget data den pågældende enhed har downloadet og uploadet.

Bemærk! Appen viser oplysninger om alle enheder, der har forbindelse via Wi-Fi, eller som er sluttet direkte til din Wifi-router eller dit Wifi-punkt med et Ethernet-kabel.

3. Tryk på en bestemt enhed og en fane for at finde yderligere oplysninger.
    • Forbrug: Hvor meget data enheden har brugt i løbet af det valgte tidsrum.
    • Oplysninger: Enhedsoplysninger som f.eks. forbindelsesstatus, IP-adresse og MAC-adresse.

Gennemgå brug af netværksdata

Med Nest Wifi og Google Wifi kan du gennemgå den samlede mængde data, der er blevet anvendt på dit netværk inden for forskellige tidsrum: I realtid, i dag, 7 dage og 30 dage.

I Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Wi-Fi .
  3. Tryk på Internet.
    • Forbrug i realtid: Hvor meget data dit netværk uploader og downloader i øjeblikket.
    • Forbrug: Hvor meget data enheden har uploadet og downloadet i det valgte tidsrum.

I Google Wifi-appen

1. Åbn Google Wifi-appen .
  2. Tryk på Netværk  og derefter Internet.
  3. På fanen "Forbrug" øverst på skærmen skal du trykke på tidsrummet og vælge den ønskede periode. Standardindstillingen er "Realtid".