To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Hvem er min internetudbyder?

Din internetudbyder er den virksomhed, der leverer din internetadgang.

Du kan se din internetudbyder på www.whoismyisp.org.

Hvornår skal jeg kontakte min internetudbyder?

Du bør kontakte din internetudbyder i følgende tilfælde:

• Du får konsekvent lavere hastigheder, end du betaler for (sammenlign ved hjælp af Netværkstjek eller andre tjenester, der kan teste din hastighed).
  • Internetforbindelsen på dit netværk afbrydes, og problemet kan ikke løses ved at følge netværksvejledningen i Hjælp.
  • Du vil ændre dit abonnement.

Hvis du har problemer med forbindelsen, kan du spørge din internetudbyder om følgende:

• Er der driftsproblemer med internettet i mit område?
  • Har nogen internetindstillinger ændret sig (f.eks. et nyt PPPoE-brugernavn/en ny adgangskode eller statisk IP-adresse)?
  • Har der været andre ændringer i netværkstjenesten?