To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Prioriter en enhed på dit Wi-Fi-netværk

Indstillingen som prioriteret enhed for Nest Wifi Pro, Nest Wifi og Google Wifi i Google Home-appen giver dig mulighed for at vælge den enhed, der skal have den hurtigste forbindelse på dit Wi-Fi-netværk. Når du prioriterer en enhed (f.eks. din computer eller Chromecast), reserverer dit Wi-Fi-netværk mere båndbredde til denne enhed. Det giver mindre buffertid og bedre downloadhastigheder for den pågældende enhed.

Det kan være en god idé at gøre dette, når du streamer en film på dit fjernsyn, eller når du spiller et spil online. Hvis du vil angive præferencer for båndbredde baseret på aktivitetstyper, kan du få flere oplysninger om, hvordan du optimerer dit netværk til forsinkelsesfølsomme aktiviteter.

Bemærk! Du kan prioritere enhver enhed på dit Wi-Fi-netværk via denne indstilling, uanset om enheden er forbundet med ledning eller trådløst. Du kan kun prioritere én enhed ad gangen. Når du angiver en prioriteret enhed, allokeres 70 % af din tilgængelige båndbredde til den ene enhed, og eventuel resterende båndbredde deles mellem alle andre enheder. Hvis der ikke er tilstrækkelig båndbredde til din router fra din internetudbyder, kan dette begrænse Wi-Fi-hastigheden for dine andre enheder.

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi .
  3. Tryk på Enheder og så vælg den enhed, du vil prioritere og så tryk på Prioriter enhed.
  4. Nederst på skærmen kan du vælge, hvor længe du vil prioritere den pågældende enhed.
  5. Tryk på Gem.