Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Hvad lyset på din Wifi-enhed betyder

Lyset på din Google Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- eller Google Wifi-enhed viser status for din enhed. Forskellige farver og blink angiver, hvor godt din enhed fungerer.

Bemærk! Lysenes farver er forskellige på Nest Wifi Pro-routeren, Nest Wifi-routeren, Google Nest Wifi-punkter og Google Wifi-punkter.

Nest Wifi Pro-router

Farve Betydning Hvad du skal gøre
Intet lys Routeren får ikke strøm.

Tjek, at strømkablet er sluttet korrekt til din router og en fungerende stikkontakt.

Hvis din enhed allerede er konfigureret, og lyset lader til at være slukket, skal du tjekke indstillingerne for lysstyrke i appen.

Hvis der stadig ikke er noget lys, skal du kontakte Wifi-kundesupport.

Enheden er online, og du har deaktiveret statuslampen i Google Home-appen. Du er online.
Image Solid white light Lyser hvidt

Enheden er online.

Bemærk! Lyset er som standard tændt for Nest Wifi Pro-routere, der er online, men du kan deaktivere det i Google Home-appen.

Du er online.
Blinker hurtigt hvidt Enheden starter op. Vent, mens enheden starter op. Det tager ca. et minut. Når den er færdig, blinker den langsomt blåt, så du kan se, at den er klar til konfiguration.
Enheden opdaterer. Vent, mens enheden gennemfører opdateringen.
Blinker langsomt blåt Enheden er klar til konfiguration. Brug Google Home-appen til at konfigurere din router.
Blinker hurtigt blåt Parringen er i gang. Vent, mens enheden gennemfører parringen.
Image Solid yellow light Lyser gult

Routeren er ved at få gendannet fabriksindstillingerne.

Bemærk! Et gult lys under konfigurationen angiver også en netværksfejl på din enhed.

Det kan tage op til 10 minutter. Når den er færdig, nulstiller enheden sig selv
Blinker langsomt gult Der opstod en netværksfejl. Tjek, at Ethernet-kablet er sluttet til både routeren og dit modem, og at begge enheder er tændt. Du skal muligvis frakoble og derefter tilslutte hver enhed igen. Få flere oplysninger om, hvordan du retter netværksfejl.
Blinker hurtigt gult Der opstod en fejl under konfigurationen af enheden. Noget gik galt. Vent, indtil enheden blinker langsomt blåt, og prøv derefter at parre enheden igen.
Du holder nulstillingsknappen nede og gendanner fabriksindstillingerne på enheden. Hvis du fortsætter med at holde nulstillingsknappen nede, bliver lyset gult efter ca. 12 sekunder. Når det lyser gult, skal du slippe nulstillingsknappen.
Blinker hurtigt rødt Der er noget galt. Kritisk fejl. Gendan fabriksindstillingerne på routeren. Hvis lyset bliver ved med at lyse rødt, skal du kontakte Wifi-kundesupport.
Nest Wifi-router
Farve Betydning Hvad du skal gøre

Intet lys

Routeren får ikke strøm, eller lyset er blevet dæmpet i appen.

Tjek, at strømkablet er sluttet korrekt til din router og en fungerende stikkontakt.

Hvis din enhed allerede er konfigureret, og lyset lader til at være slukket, skal du tjekke indstillingerne for lysstyrke i appen.

Hvis der stadig ikke er noget lys, skal du kontakte Wifi-kundesupport.

Image Sudden-blinking white Hvidt lys, intet lys, hvidt lys

Enheden starter op.

Vent, mens enheden starter op. Det tager ca. et minut. Når den er startet op, blinker den langsomt hvidt, så du ved, at den er klar til konfiguration.

Image Slow-pulsing white Blinker langsomt hvidt Enheden er klar til konfiguration.

Brug Google Home-appen til at konfigurere din router.

Image Solid white light Lyser hvidt Routeren er online, og alt er i orden. Du er online. God fornøjelse!
Image Slow-pulsing yellow Blinker gult Der er opstået en netværksfejl.

Tjek, at Ethernet-kablet er sluttet til både routeren og dit modem, og at begge enheder er tændt. Du skal muligvis frakoble og tilslutte hver enhed igen. Få flere oplysninger om, hvordan du retter netværksfejl.

Image Fast-blinking yellow Blinker hurtigt gult

Du holder nulstillingsknappen nede og gendanner fabriksindstillingerne på denne enhed.

Hvis du fortsætter med at holde nulstillingsknappen nede, bliver lyset gult efter ca. 12 sekunder. Når det lyser gult, skal du slippe nulstillingsknappen.

Image Solid yellow light Lyser gult Routeren er ved at få gendannet fabriksindstillingerne. Det kan tage op til 10 minutter. Enheden gendanner derefter sine fabriksindstillinger og begynder at blinke hvidt, så du ved, at den er klar til konfiguration.
Image Solid red light Lyser rødt Der er noget galt. Kritisk fejl. Gendan fabriksindstillingerne på routeren. Hvis lyset bliver ved med at lyse rødt, skal du kontakte Wifi-kundesupport.
Nest Wifi-punkt

Lysringen nederst på punktet viser forskellige statusser.

Bemærk! De 2 hvide lysdioder øverst på punktet angiver lydstyrkeknappen og indikerer, hvor du skal trykke for at justere lydstyrken. Disse vises, når der afspilles musik, og din hånd er tæt på, eller når du trykker på lydstyrkeknapperne.

Farve Betydning Hvad du skal gøre

Intet lys

Bemærk! Når Nest Wifi-punkterne er konfigureret, vises lyset kun, når du interagerer med enheden.

Nest Wifi-punktet får ingen strøm, eller lyset blev nedtonet i appen.

1. Tjek, at strømkablet er sluttet korrekt til dit punkt og en fungerende stikkontakt.
  2. Prøv stemmekommandoen "Ok Google". Hvis lampen i bunden lyser, når du taler til punktet eller trykker på lydstyrkeknapperne, fungerer punktet korrekt.
  3. Hvis dit punkt allerede er konfigureret, og lyset lader til at være slukket, skal du tjekke din lysstyrke i appen. Det nederste lys kan være dæmpet, eller indikatorlyset for lydløs tilstand kan være slået fra, men din enhed fungerer korrekt.

Hvis der stadig ikke er noget lys, skal du kontakte Wifi-kundesupport.

Image Orange ring Lyser orange Mikrofonen er slået fra og slukket.

På bagsiden af punktet skal du flytte kontakten for at slå mikrofonen til.

Bemærk! Hvis du slår mikrofonen fra, forhindrer du punktet i at lytte eller svare. Mikrofonen skal være slået til, før du kan bruge stemmen til at interagere med dit punkt.

Image Fast-pulsing yellow ring Blinker hurtigt gult Du er ved at gendanne fabriksindstillingerne på enheden.

Fortsæt med at holde nulstillingsknappen nede for at gendanne fabriksindstillingerne på enheden, eller slip knappen for at stoppe.

Image Yellow ring Lyser gult Enheden nulstilles. Vent, mens enheden nulstiller sig selv. Det kan tage flere minutter. Når den er klar til konfiguration, lyser enheden langsomt hvidt.
Image Slow-pulsing yellow ring Blinker langsomt gult Der er opstået en netværksfejl.

Tjek forbindelserne mellem dit modem og din router eller dit primære Wifi-punkt. Du skal muligvis frakoble og tilslutte hver enhed igen.

Hvis dit netværk fungerer, men et bestemt punkt ikke fungerer. Prøv at genstarte dit punkt i Google Home-appen. Hvis det ikke løser problemet, kan du gendanne fabriksindstillingerne og konfigurere punktet igen.

Få flere oplysninger om, hvordan du retter netværksfejl.

Image Slow-pulsing white ring Blinker langsomt hvidt

Enheden starter op eller er klar til konfiguration.

Brug Google Home-appen til at fuldføre konfigurationen.

Image Fast-pulsing white Blinker hurtigt hvidt

Image Fast-pulsing white Blinker hurtigt hvidt

Google-assistenten lytter, tænker eller reagerer.

eller

Du eller en anden i dit hjem har en notifikation eller påmindelse.

Når din enhed er konfigureret, blinker lyset hvidt, når du interagerer med Google Assistent. Dette fungerer korrekt.

Lyset blinker også hvidt, når du har en notifikation eller en påmindelse. Det varer i 10 minutter, eller indtil den bruger, der har fået tildelt påmindelsen, spørger "Ok Google, hvilke påmindelser har jeg?"

Image Fast-flashing white Blinker hvidt Nogen i dit hjem modtager en notifikation eller en påmindelse. Spørg "Ok Google, hvilke påmindelser har jeg?"
Image Pulsing blue ring Blinker blåt Du modtager et opkald. Tryk på toppen af punktet, eller sig "Ok Google, besvar opkaldet".
Image Red ring Lyser rødt Der er et problem med punktet. Gendan fabriksindstillingerne på punktet. Hvis lyset bliver ved med at lyse rødt, skal du kontakte Wifi-kundesupport.
Google Wifi-punkt, OnHub

Fra og med den 11. januar 2023 understøttes OnHub ikke længere

Farve Betydning Hvad du skal gøre
Intet lys Wifi-punktet får ikke strøm, eller lyset er blevet deaktiveret i appen.

Tjek, at strømkablet er sluttet korrekt til dit Wifi-punkt og en fungerende stikkontakt.

Hvis dit Wifi-punkt allerede er konfigureret, og lyset er slukket, skal du tjekke dine indstillinger for lysstyrke i appen.

Hvis der stadig ikke er noget lys, skal du kontakte Wifi-kundesupport.

Image Solid white light Lyser hvidt Wifi-punktet er online, og alt er i orden.

Du er online. God fornøjelse!

Bemærk! På OnHub er dette lys turkis.

Blinker blåt

Wifi-punktet er klar til konfiguration.

Konfigurer Wifi-punktet i appen. Lyset bliver hvidt, når Wifi-punktet er online.

Lyser blåt Wifi-punktet er ved at gendanne fabriksindstillingerne. Det kan tage op til 10 minutter. Wifi-punktet genstarter derefter automatisk og begynder at blinke blåt, så du ved, at det er klar til konfiguration.
Blinker orange Wifi-punktet har ingen internetforbindelse. Sørg for, at Ethernet-kablet er korrekt tilsluttet dit primære Wifi-punkt og dit modem. Få flere oplysninger om, hvordan du retter netværksfejl.
Blinker rødt Der er et problem med Wifi-punktet. Gendan fabriksindstillingerne på Wifi-punktet. Hvis lyset bliver ved med at blinke rødt, skal du kontakte Wifi-kundesupport.