Melding

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Contact leggen met Google Wifi op social media

Blijf bij met alles wat Google Wifi te bieden heeft via onze socialmediakanalen. We houden je op de hoogte van de nieuwste functies van Google Wifi, bieden snel hulp en laten je zien hoe je meer uit je apparaat kunt halen.

Als je support nodig hebt voor Google Wifi, kun je een tweet sturen naar de onderstaande gebruikersnaam.

Opmerking: Onze support via social media is op dit moment gericht op ondersteuning in het Engels.

Twitter icon Twitter

Taal Account
Engels @madebygoogle

Neem contact met ons op via Facebook voor meer informatie over de nieuwste functies van Google Wifi.

Opmerking: Het Facebook-account van Made by Google is in het Engels.

Facebook icon Facebook

Taal Account
Engels Made by Google