To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Home-appen har ersatt Google Wifi-appen

Styrningen av Google Wifi har flyttats från Google Wifi-appen till Google Home-appen så att du ska kunna hantera alla dina anslutna produkter på ett och samma ställe.

Överför nätverket till Google Home-appen så att nätverksinställningarna och funktionerna i Google Wifi blir tillgängliga även i fortsättningen. Migreringen går snabbt och wifi-anslutningen avbryts inte.

Migrera till Google Home-appen

Obs! Det går inte längre att använda Google Wifi-appen för att göra ändringar i wifi-nätverket. Om du vill göra ändringar, till exempel lägga till eller ta bort medlemmar, ändra enhetsnamn, återställa standardinställningarna och köra hastighetstester i nätverket, ska du migrera till Google Home-appen. Du fortsätter dock att ha skrivskyddad åtkomst till Google Wifi-appen. Det innebär att du fortfarande kan öppna Google Wifi-appen och se dina enheter.

Nya funktioner i Google Home-appen

Skillnader i Google Home-appen

De flesta av funktionerna i Google Wifi-appen kan användas i Google Home-appen. Test av wifi-hastighet till enskilda enheter i nätverket läggs till i en kommande version av Google Home-appen.

Bra att veta

• Google Wifi-appen är inte längre tillgänglig för nedladdning.
  • Google Wifi-appen kan endast användas för att återställa standardinställningarna på Wifi-enheter.
  • Det går bara att ställa in Wifi-enheter i Google Home-appen.
  • Du måste använda Google Home-appen om du vill ändra funktioner och inställningar eller något annat i nätverket.
  • Du behöver Google Home-appen för att utöka nätverket eller skapa nya nätverk.