Skyddsåtgärder i Chrome

Alla aviseringar och alla förfrågningar om aviseringsbehörighet blockeras i Chrome om webbplatsen har fått statusen Inte godkänd i rapporten om otillåtna aviseringar.

Här är tidslinjen för skyddsåtgärder i Chrome:

Granskningsstatus (läs mer) När påbörjas skyddsåtgärderna i Chrome?
Godkänd (inga skyddsåtgärder)
Inte godkänd Om webbplatsen inte är godkänd skickar vi ett e-postmeddelande till webbplatsens registrerade ägare och användare senast 30 kalenderdagar innan skyddsåtgärderna vidtas. Du har möjlighet att skicka in webbplatsen för granskning av otillåtna aviseringar.

Rapporten om otillåtna aviseringar bygger på ett urval av webbadresserna på en webbplats. Om överträdelser redovisas i rapporten är det möjligt att det finns fler överträdelser på webbplatsen än de angivna. Du kan förhindra att skyddsåtgärder tillämpas i Chrome genom att åtgärda överträdelserna som anges i rapporten om otillåtna aviseringar och övriga överträdelser och skicka in webbplatsen för granskning igen.

När statusen för skyddsåtgärder i Chrome ändras kan det ta upp till åtta timmar innan ändringen av hur webbplatsen fungerar i webbläsaren Chrome har slagit igenom överallt. Om skyddsåtgärderna till exempel ändras från På till Av kommer aviseringar och behörighetsförfrågningar att tillåtas nästan direkt för de flesta besökare, men det kan ta upp till åtta timmar innan detta har ändrats för resten av besökarna.