Chrome-handhaving

Chrome blokkeert alle meldingen en alle meldingsverzoeken als de status van het rapport 'Misleidende meldingen' negatief is.

Hier volgt de tijdlijn voor Chrome-handhaving:

Beoordelingsstatus (meer informatie) Wanneer Chrome-handhaving start
Positief (geen handhaving)
Negatief Als uw site de status 'Negatief' heeft, sturen we minimaal dertig kalenderdagen voordat de handhaving van start gaat een e-mail naar geregistreerde site-eigenaren en -gebruikers en kunt u uw site indienen voor een beoordeling van misleidende meldingen.

Het rapport 'Misleidende meldingen' is gebaseerd op een steekproef van de URL's van een site. Als in het rapport schendingen worden vermeld, is het mogelijk dat uw site meer dan alleen de vermelde schendingen bevat. Als u Chrome-handhaving wilt voorkomen, moet u de schendingen in het rapport 'Misleidende meldingen' en eventuele andere schendingen verhelpen en uw site vervolgens indienen voor een nieuwe beoordeling.

Als uw status voor Chrome-handhaving wordt gewijzigd, kan het tot acht uur duren voordat de wijziging volledig is doorgevoerd in het gedrag van uw site in de Chrome-browser. Als uw handhaving bijvoorbeeld wordt gewijzigd van 'Aan' in 'Uit', worden browsermeldingen en meldingsverzoeken vrijwel onmiddellijk toegestaan voor de meeste bezoekers van uw site. Het kan tot acht uur duren voordat het sitegedrag verandert voor de rest van de bezoekers.