Sånn tolker du eksempelvideoer

Når det finnes villedende opplevelser på nettstedet ditt, ser du kanskje videoer av disse opplevelsene når de vises på nettstedet (finn ut mer). Det blir lagt inn tydelige kommentarer i disse videoene for å hjelpe deg med å finne og rette opp i bruddene.

Blått omriss: Et blått omriss rundt et sideelement indikerer at elementet har vært i fokus eller er aktivt. Dette er delen av siden (for eksempel hovedvinduet, et menyutvalg eller en knapp) som ble navigert til i løpet av gjennomgangen av nettstedet, og den kan ha blitt klikket på eller navigert til via faner, trykk eller andre måter. Det blå omrisset hjelper deg med å følge innholdet i gjennomgangen av nettstedet.

Panel til høyre: Når en egen fane eller et eget vindu åpnes på nettstedet, vises det til høyre for videoen, ved siden av hovednettsiden. Hvis det å klikke på en meny for eksempel åpner en side i et skjult bakgrunnsvindu, vises det bakgrunnsvinduet i panelet til høyre. Eller hvis det å klikke på en knapp på siden åpner en ny fane, vises den fanen i panelet til høyre. Når flere egne vinduer eller faner åpnes, flyttes de første oppføringene nedover mens de nyeste vises øverst, med et blått omriss. Med sidepanelet er det lettere for deg å se den villedende aktiviteten på nettstedet. Flere faner og vinduer vises med telleikoner (se nedenfor).

Klikkmålretting: Blå konsentriske sirkler vises på videoen der klikk (stasjonære enheter) eller trykk (mobilenheter) finner sted.

Enhetsikoner: Ikoner som vises nederst til venstre, indikerer opplevelsestype i gjennomgangen. Hvis gjennomgangen er av opplevelser på stasjonære enheter, ser du dette ikonet :  Desktop icon for example videos. Hvis gjennomgangen er av opplevelser på mobilenheter, ser du dette ikonet: Mobile icon for example videos.

Telleikoner: Når flere vinduer og faner åpnes, ser du telleikoner nederst i panelet til høyre. Counter icon (6) for example videos indikerer for eksempel at seks ytterligere vinduer eller faner er åpnet, og Counter icon (6) for example videos  indikerer at ti eller flere faner er åpnet.