Feilaktig identifisering av villedende opplevelser

Hvis du mener at vi feilaktig har identifisert villedende opplevelser på nettstedet ditt, vil vi gjerne vite om det.

1. Gå til rapporten om villedende opplevelser.
  2. Når du ser eksempler på villedende opplevelser, klikker du på pilen ved siden av Hvis dette eksempelet ikke er en villedende opplevelse, kan du gi oss beskjed.
  3. Oppgi informasjon som oppklarer hva bildene og/eller videoene viser, eller hva opplevelsen faktisk er. Hvis videoer for eksempel viser et registreringsskjema via e-post, og ikke noen villedende opplevelse, kan du skrive noe som dette: «Dette er registreringsskjemaet for nyhetsbrevet vårt.»
  4. Klikk på Send inn. Datoen for forespørselen samt beskrivelsen din vises på bunnen av eksempelet. Du og nettstedseierne mottar en e-post med en melding om at du har bedt om en gjennomgang av opplevelsen.

Gjenta trinnene for hvert tilfelle av feilaktig identifisering av villedende opplevelser.

• Du kan bare sende inn hver feilidentifiserte villedende opplevelse én gang.
  • Send all kommunikasjon på engelsk. Innsendinger på andre språk oversettes ved bruk av Google Oversetter.