Wat is een advertentiebeleving?

Een advertentiebeleving is de combinatie van sitelay-out en -gedrag en de content en advertenties waaraan uw gebruikers worden blootgesteld. Een advertentiebeleving kan het rechtstreekse resultaat zijn van het advertentiemateriaal dat op uw pagina's wordt gedistribueerd (zoals videoadvertenties automatisch afspelen met geluid) of de manier waarop advertenties op uw site zijn geïmplementeerd (zoals een hoge advertentiedichtheid op mobiele apparaten).

Onderzoek toont aan dat advertentiebelevingen die zeer irritant of afleidend zijn, bezoekers kunnen ontmoedigen uw site nogmaals te bezoeken.

Meer informatie over advertentiebeleving op computers en advertentiebeleving op mobiele apparaten.