Over uw sitedomein

In onze rapporten worden problemen getoond die invloed hebben op elke pagina, tot en met uw rootdomein. Als uw rootdomein example.com zou zijn, zou het rapport de advertentiebelevingen bevatten voor www.example.com, news.example.com, example.com/finance, enzovoort.

Als u uw site indient voor beoordeling, ontvangen eigenaren en gebruikers (zoals gedefinieerd in Search Console) van het rootdomein en alle subdomeinen een e-mail met de mededeling dat u dit heeft gedaan. Daarnaast wordt er een geobfusceerde versie van uw e-mailadres met de status 'Beoordeling in behandeling' weergegeven in het wijzigingslogboek van het rapport over advertentiebeleving.

Voordat u uw site indient voor een beoordeling, moet u ervoor zorgen dat de advertentiebelevingen voor alle subdomeinen ook klaar zijn om te worden beoordeeld. Als u bijvoorbeeld voor een nieuwswebsite werkt en uw subdomein zich in het sportgedeelte bevindt, moet u ervoor zorgen dat alle door u opgeloste advertentiebelevingen ook zijn doorgevoerd op alle andere subdomeinen (zoals financieel, entertainment, enzovoort) voordat u de advertentiebeleving indient voor beoordeling.