Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Informatie verwijderen van Google

Het content- en productbeleid van Google Zoeken is wereldwijd van toepassing. Als je content vindt waarin jij (of iemand die je vertegenwoordigt) het onderwerp bent en je deze content wilt laten verwijderen, check je ons beleid voor persoonlijke content hieronder om na te gaan of de content voldoet aan de vereisten voor verwijdering. Je kunt een verwijderingsverzoek indienen zoals aangegeven in het artikel. Je kunt ook de vragen beantwoorden in het gedeelte Een probleem melden van ons Helpcentrum. We checken de content die je meldt om te zien of deze moet worden verwijderd uit de Google-zoekresultaten.

Naakt of seksuele content melden waarin iemand wordt getoond die jonger is dan 18 jaar: Als je een link, website of andere content vindt waarin kinderen seksueel worden misbruikt, kun je dit melden bij de bevoegde autoriteiten en organisaties in de hele wereld. Meer informatie over hoe je content met seksueel misbruik van kinderen meldt

Als de eigenaar van de website de informatie verwijdert, wordt de informatie uiteindelijk ook verwijderd uit Google Zoeken als onderdeel van ons gewone updateproces. Je kunt ook vragen om verouderde content te vernieuwen via de tool voor vernieuwing van verouderde content.

Als je content niet in aanmerking komt voor verwijdering op grond van het hierboven genoemde beleid voor persoonlijke content, heb je misschien nog andere opties. Je kunt ook naar het juridische Helpcentrum gaan voor hulp.

Content kan om specifieke juridische redenen worden verwijderd, waaronder (maar niet beperkt tot):

• Auteursrechtschending
  • Handelsmerkschendingen
  • Rechterlijk bevel

Als je het onderwerp bent van expliciete content die is gedeeld zonder je toestemming of op een manier waarmee je niet akkoord bent gegaan, zijn er supportservices beschikbaar.