Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Fjern oplysninger fra Google

Google Søgnings politikker for indhold og produkter gælder globalt. Hvis du finder indhold, som handler om dig eller en anden, du repræsenterer, og du vil have det fjernet, kan du gennemgå vores politikker vedrørende personligt indhold nedenfor for at finde ud af, om indholdet opfylder kravene til fjernelse. Du kan anmode om fjernelse, sådan som det er beskrevet i artiklen. Du kan også besvare spørgsmålene i sektionen Rapportér et problem i Hjælp. Vi gennemgår det indhold, du rapporterer til os, for at se, om det bør fjernes fra Google-søgeresultaterne.

Rapportér nøgenhed eller seksuelt indhold med en person under 18 år: Hvis du finder et link, et website eller andet indhold, der viser seksuelt misbrug af børn, kan du rapportere det til myndighederne og organisationer rundt omkring i verden. Se, hvordan du rapporterer indhold, der viser seksuelt misbrug af børn.

Hvis websiteejeren har fjernet oplysningerne, fjernes de efter et stykke tid fra Google Søgning som en del af vores almindelige opdateringsproces. Du kan dog også anmode om at få opdateret forældet indhold med værktøjet til opdatering af forældet indhold.

Hvis dit indhold ikke er kvalificeret til fjernelse i henhold til de politikker vedrørende personligt indhold, der er angivet ovenfor, kan du stadig have andre muligheder eller tjekke Hjælp til Juridisk

Indhold kan blive fjernet af specifikke juridiske årsager, herunder, men ikke begrænset til:

• Krænkelse af ophavsret
  • Varemærkeovertrædelser
  • Retskendelse

Hvis du har været udsat for eksplicit indhold, som er blevet delt uden din tilladelse eller på måder, du ikke har givet samtykke til, kan du benytte disse supporttjenester.