Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Eliminació d'informació de Google

Les polítiques de continguts i de productes de la Cerca de Google s'apliquen arreu del món. Si trobeu contingut en què sou el subjecte o ho és algú a qui representeu i voleu que se suprimeixi, consulteu les nostres polítiques de contingut personal següents per saber si compleix els requisits de supressió. Podeu fer una sol·licitud de supressió tal com s'indica a l'article. També podeu respondre a les preguntes de la secció Informa d'un problema del Centre d'ajuda. Revisarem el contingut de què ens informeu per veure si s'ha de suprimir dels resultats de cerca de Google.

Informar de nuesa o contingut sexual que mostri menors de 18 anys: si trobeu un enllaç, un lloc web o qualsevol contingut que sigui d'abús sexual infantil, podeu informar-ne a les autoritats i organitzacions d'arreu del món. Obteniu informació sobre com podeu informar de contingut d'abús sexual infantil.

Si el propietari del lloc web ha suprimit la informació, aquesta se suprimirà de la Cerca de Google com a part del nostre procés d'actualització habitual. Tanmateix, també podeu sol·licitar que s'actualitzi el contingut obsolet amb l'eina Actualitza el contingut obsolet.

Si el vostre contingut no és apte per suprimir-se d'acord amb les polítiques de contingut personal que s'indiquen més amunt, podeu utilitzar altres opcions o consultar el Centre d'ajuda legal.

El contingut es pot suprimir per motius legals concrets, com ara:

• Infracció dels drets d'autor
  • Infraccions de marques comercials
  • Ordre judicial

Si heu sigut subjecte de contingut explícit que s'ha compartit sense el vostre permís o d'alguna manera que no heu acceptat, els serveis d'assistència estan disponibles.