Canviar les notificacions de Google

Quan cerqueu a Google alguna cosa, com ara programes de televisió o el vostre videojoc preferit, és possible que tingueu la possibilitat de rebre notificacions sobre aquest tema.

Important: les notificacions només estan disponibles per a alguns temes populars, com ara persones, llocs o coses.

Al costat d'un tema, toqueu Rep notificacions  per activar-les.

Deixar de rebre notificacions d'un tema concret

Si no voleu rebre avisos sobre un tema concret, podeu gestionar les notificacions.

A l'aplicació Google

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració i, a continuació, Notificacions i, a continuació, Notificacions que has activat.
  3. Per suprimir la notificació, toqueu Suprimeix, a la dreta del tema.

A google.com

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a google.com.
  2. Cerqueu el tema.
  3. Toqueu Notificacions activades per deixar de rebre notificacions sobre aquest tema.

Activar o desactivar les notificacions

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració i, a continuació, Notificacions i, a continuació, Notificacions.
  3. Decidiu quines notificacions voleu activar o desactivar:
    • Totes: a la part superior, activeu o desactiveu l'opció Mostra les notificacions.
    • Una o més: al costat d'un tema, activeu o desactiveu la notificació.

Suprimir l'activitat de notificacions

1. Al dispositiu, aneu a myactivity.google.com.
  2. Toqueu Altres activitats de Google.
  3. A "Els teus interessos i les teves notificacions", toqueu Suprimeix.

Articles relacionats