Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Podcasts beluisteren met CarPlay

Beluister podcasts in je auto met Apple CarPlay. Met CarPlay kun je luisteren naar podcasts waarop je bent geabonneerd, podcasts in je wachtrij en gedownloade podcasts.

Wat je nodig hebt om CarPlay te gebruiken

Luisteren naar podcasts

Belangrijk: Gebruik je telefoon om je podcasts te beheren en in je favoriete podcast-app afleveringen te zoeken, te downloaden en in de wachtrij te zetten voor je reis.
Nieuwe afleveringen afspelen

Nieuwe afleveringen weergeven van podcasts waarop je bent geabonneerd:

1. Open in CarPlay de Google Podcasts-app Google Podcasts.
  2. Selecteer Nieuwe afleveringen Home.
  3. Selecteer een aflevering.
Afleveringen van podcasts in je wachtrij afspelen

Tip: Gebruik je telefoon om afleveringen in de wachtrij te zetten voor je reis

1. Open in CarPlay de Google Podcasts-app Google Podcasts.
  2. Selecteer Je wachtrij Lijst.
  3. Selecteer een aflevering.
Podcasts van je abonnementen afspelen

Tip: Selecteer Nieuwe afleveringen Home om nieuwe afleveringen weer te geven van podcasts waarop je bent geabonneerd.

1. Open in CarPlay de Google Podcasts-app Google Podcasts.
  2. Selecteer Activiteit Activiteit en dan Abonnementen.
  3. Selecteer een podcast om beschikbare afleveringen van een uitgever te bekijken.
Gedownloade afleveringen afspelen

Tip: Gebruik je telefoon om afleveringen te downloaden.

1. Open in CarPlay de Google Podcasts-app Google Podcasts.
  2. Selecteer Activiteit Activiteit en dan Downloads.
  3. Selecteer een aflevering.
Afleveringen verder bekijken
  1. Open in CarPlay de Google Podcasts-app Google Podcasts.
  2. Selecteer Activiteit Activiteit en dan In behandeling.
  3. Selecteer een aflevering.