Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Foreslå ændringer for et sted i søgeresultaterne

Hvis du finder forkerte oplysninger om steder i dine Google-søgeresultater, kan du give os besked om det. Hvis du er virksomhedsejer, kan du få flere oplysninger om, hvordan du administrerer oplysninger om din virksomhed.

Vigtigt! Denne funktion er ikke tilgængelig i visse lande og områder.

Oplysninger, du kan foreslå ændringer af

Du kan tilføje eller redigere oplysninger om et sted, f.eks.:

• Navn
  • Adresse
  • Markørplacering
  • Åbningstider eller andre fakta

Du kan også ændre virksomhedsattributter og tilføje nyttige oplysninger som f.eks.:

• Leveringsmuligheder
  • Kørestolsadgang
  • Udendørsservering

Foreslå en ændring af et sted

1. Gå til google.com på din computer.
  2. Søg efter et sted. Øverst i søgeresultaterne kan du se en oversigt over stedet.
  3. Klik på Foreslå en ændring nederst i oversigten.
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Rediger virksomhedsattributter

1. Gå til google.com på din computer.
  2. Søg efter en virksomhed. Til højre for søgeresultaterne kan du se en profil for virksomheden.
  3. Klik på Del de seneste oplysninger under virksomhedsoplysningerne.

Markér et sted som lukket eller flyttet

Du kan også rapportere et sted, som:

• Er lukket permanent
  • Er flyttet til et nyt sted
  • Ikke eksisterer (et sted, der enten ikke længere findes, eller som aldrig har eksisteret)
  • Er et privat sted eller et hjem (et sted, der ikke skal vises, f.eks. nogens hjem)
  • Er spam, falsk eller stødende (en falsk virksomhed eller et sted med stødende indhold, som ikke skal vises)
  • Er en dublet (et sted, som er en kopi af et andet sted i Google Maps)
Tip! Hvis du mener, at indhold bør fjernes af juridiske årsager, skal du indsende en retslig anmodning.

Ventetid, før rettelserne offentliggøres

Vi gennemgår alle ændringer, så det kan tage lidt tid, før søgeresultaterne opdateres.

Hvordan laver jeg en god ændring?

Navn

Brug det officielle navn på et sted – det navn, der bruges på butiksfacaden eller på et website. Skriv ikke yderligere kommentarer i navnefeltet.

Adresse

Angiv en officiel adresse. Hvis Maps foreslår en adresse, der er ufuldstændig, skal du tilføje yderligere detaljer i adressefeltet.

Markør

Når du flytter en markør, skal du sørge for at zoome langt nok ind og skifte til satellitvisning. Dette giver dig mulighed for at se bygninger og nøjagtige markører på stedets lokation.

Kategori

Brug bestemte kategorier, når du beskriver et sted. Brug for eksempel "Tøjbutik" i stedet for "Butik".

Åbningstider

Angiv stedets åbningstider. Du kan tilføje forskellige åbningstider for forskellige ugedage.

Telefonnummer

Brug det primære telefonnummer. Kontrollér først, at det nummer, som du foreslog, er korrekt.

Website

Brug det officielle website. Angiv ikke links til websites på sociale netværk, formidlingssites eller lignende websites.