Je podcasts verplaatsen van Google Play Muziek naar Google Podcasts

Podcasts op Google Play Muziek worden verplaatst naar Google Podcasts. Als je je podcastabonnementen en afleveringsvoortgang wilt behouden, kun je ze naar Google Podcasts verplaatsen.

1. Ga naar podcasts.google.com/transfer.
  2. Zorg dat je bent ingelogd op hetzelfde account dat je gebruikt voor podcasts op Google Play Muziek.
  3. Selecteer Podcasts overzetten.
  4. Bekijk de resultaten. Je krijgt ook een lijst met podcasts die niet beschikbaar zijn op Google Podcasts.

Nadat de overdracht is voltooid, kun je podcasts beluisteren in de Google Podcasts-app of op de website van Google Podcasts. Meer informatie over het gebruik van Google Podcasts

Tip: Je kunt deze stappen herhalen als je je abonneert op nieuwe podcasts op Google Play Muziek.