Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Last inn mobilsider raskere med Web Light

Når du er koblet til mobildata og går til sider fra søkeresultater, kan Web Light konvertere og optimalisere sidene for å bare beholde relevant innhold, slik at du bruker mindre mobildata.

Med Web Light kan du

• laste inn sider raskere når du har treg internettilkobling
  • se enklere versjoner av sider eller velge å laste inn det opprinnelige innholdet
  • bruke mindre mobildata når du søker på Google

Web Light-tilgjengelighet

• På Android-telefoner er denne funksjonen tilgjengelig i Google-appen  og Google Go-appen Google Go.
  • Denne funksjonen er tilgjengelig på KaiOS-telefoner.
  • Web Light er ikke tilgjengelig i alle land.

Velg når sider skal lastes inn med Web Light

Du kan velge når det skal lastes i Web Light-versjoner av sider du går til fra søk i Google-appen. (Det er imidlertid ikke sikkert at slike versjoner alltid er tilgjengelige.)

1. Åpne Google-appen på en telefon eller et nettbrett med Android.
  2. Gå til google.com/preferences.
  3. Gå til «Optimaliser sidene så de lastes inn raskere», og velg når sider skal lastes inn med Web Light.
  4. Rull, og trykk på Lagre.

Slå av Web Light

I Google-appen

Tips: For å gå til den opprinnelige siden fra Web Light-versjonen, trykk på Se originalen øverst.

1. Åpne Google-appen på en telefon eller et nettbrett med Android.
  2. Gå til google.com/preferences.
  3. Gå til «Optimaliser sidene så de lastes inn raskere», og velg Aldri.
  4. Rull, og trykk på Lagre.
I Google Go-appen
Tips: For å gå til den opprinnelige siden, trykk på Fjern Fjern ved siden av FORENKLET.
  1. Åpne Google Go-appen Google Go på Android-enheten din.
  2. Trykk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre.
  3. Gå til «Data», og slå av Bruk forenklet modus.
På KaiOS-telefoner
  1. Gå til google.com/preferences.
  2. Gå til «Optimaliser sidene så de lastes inn raskere», og velg Aldri.
  3. Rull, og trykk på Lagre.