Last inn mobilsider raskere med Web Light

Når du er koblet til mobildata og går til sider fra søkeresultater, kan Web Light konvertere og optimalisere sidene for å bare beholde relevant innhold, slik at du bruker mindre mobildata.

Med Web Light kan du

• laste inn sider raskere når du har treg internettilkobling
  • se enklere versjoner av sider eller velge å laste inn det opprinnelige innholdet
  • bruke mindre mobildata når du søker på Google

Web Light-tilgjengelighet

• På Android-telefoner er denne funksjonen tilgjengelig i Google-appen  og Google Go-appen Google Go.
  • Denne funksjonen er tilgjengelig på KaiOS-telefoner.
  • Web Light er ikke tilgjengelig i alle land.

Velg når sider skal lastes inn med Web Light

Du kan velge når det skal lastes i Web Light-versjoner av sider du går til fra søk i Google-appen. (Det er imidlertid ikke sikkert at slike versjoner alltid er tilgjengelige.)

1. Åpne Google-appen på Android-enheten din.
  2. Gå til google.com/preferences.
  3. Gå til «Optimaliser sidene så de lastes inn raskere», og velg når sider skal lastes inn med Web Light.
  4. Rull, og trykk på Lagre.

Slå av Web Light

I Google-appen

Tips: For å gå til den opprinnelige siden fra Web Light-versjonen, trykk på Se originalen øverst.

1. Åpne Google-appen på Android-enheten din.
  2. Gå til google.com/preferences.
  3. Gå til «Optimaliser sidene så de lastes inn raskere», og velg Aldri.
  4. Rull, og trykk på Lagre.
I Google Go-appen
Tips: For å gå til den opprinnelige siden, trykk på Fjern Fjern ved siden av FORENKLET.
  1. Åpne Google Go-appen Google Go på Android-enheten din.
  2. Trykk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre.
  3. Gå til «Data», og slå av Bruk forenklet modus.
På KaiOS-telefoner
  1. Gå til google.com/preferences.
  2. Gå til «Optimaliser sidene så de lastes inn raskere», og velg Aldri.
  3. Rull, og trykk på Lagre.