SafeSearch-inställningar (iOS-app)

Många föredrar att barnförbjudet innehåll inte visas i deras sökresultat (särskilt om samma enhet används av barn). Med SafeSearch-filter kan du ändra webbläsarens inställning så att barnförbjudet innehåll inte visas i sökresultaten. Inget filter är hundraprocentigt säkert, men SafeSearch brukar få bort det mesta materialet av den här typen.

Ändra inställningar för SafeSearch

1. Tryck på  kugghjulsikonen på startskärmen för appen Google Sök > SafeSearch
  2. Välj bland dessa tre inställningar för SafeSearch:
    • Av ger ingen filtrering av resultaten.
    • Medel filtrerar endast bilder av sexuell natur.
    • Strikt  förhindrar att barnförbjudet innehåll visas på webben och i bildsökresultat för alla sökfrågor.
  3. Tryck på Klar.
Med medelfiltrering tas endast sexuella bilder bort från sökresultaten. Med strikt filtrering tas både bilder och text bort.