Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

3D en augmented reality in Zoeken

Als je zoekt op Google, kun je bepaalde resultaten in 3D en augmented reality (AR) bekijken.

Wat je nodig hebt

3D-resultaten zoeken en bedienen

1. Ga op je Android-telefoon naar google.com of open de Google-app Google-app.
  2. Zoek naar een dier, object of plaats.
  3. Als er een 3D-resultaat beschikbaar is, tik je op Weergeven in 3D Weergeven in 3D.
  4. Tik op Bekijken in je ruimte om het 3D-resultaat in AR te bedienen.
  5. Volg de instructies op het scherm.

Wat is er beschikbaar in AR

Als je AR wilt gebruiken, volgen hier een paar voorbeelden van content waarnaar je kunt zoeken:

Beschikbaar in bepaalde talen

Landdieren

Tijger, reuzenpanda, luipaard, geit, jachtluipaard, pony, bruine beer, wolf, shetlandpony, python, arabier, wasbeer, egel en hert

Waterdieren

Wilde eend, alligator, witte haai, octopus, zeeduivel en zeeschildpad

Vogels

Ara, keizerpinguïn en arend

Huisdieren

Pomeriaan, golden retriever, labrador, rottweiler, Franse buldog, mopshond en kat

Culturele erfgoedlocaties

Chichén Itzá, Brandenburger Tor, het Thomas Jefferson Memorial, Gateway of India, Grotte Chauvet en Ahu Nau Nau

Culturele voorwerpen

Apollo 11-commandomodule en Neil Armstrong

Alleen beschikbaar in het Engels

Menselijke anatomie

Menselijk spijsverteringsstelsel, ademhalingsstelsel, endocrien systeem, vrouwelijk voortplantingsstelsel, zenuwstelsel, lymfevatenstelsel, mannelijk voortplantingsstelsel, integumentum, uitscheidingsstelsel, perifeer zenuwstelsel, urinewegen, skeletsysteem, spiersysteem en bloedsomloop

Celstructuren

Mitochondrion, prokaryoot, endoplasmatisch reticulum, bacterie, eukaryoot, plantencel, ruw endoplasmatisch reticulum, nucleolus, flagellum, celmembraan, dierlijke cel, Golgi-apparaat, ribosomen, glad endoplasmatisch reticulum, chromatine, kernmembraan, fimbria, bacteriële capsule, plasmiden, centrale vacuole, cristae, plasmamembraan, celwand en cisternae

Scheikundige termen

Functionele groep, organische chemie, methylacetaat, propanol, salicylzuur, 1-broombutaan, koolwaterstof, alkaan, elektrolyt, ionaire binding, covalente binding, chemische binding, metaalbinding, chemische verbinding, etheen, hybridisatie en kwantummechanisch model

Biologische termen

Eenzaadlobbige, tweezaadlobbige, eukaryote chromosoomstructuur, rode bloedcel, monocyt, neutrofiel, basofiel en eosinofiel

Natuurkundige termen

Solenoïde