Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Experimentar el 3D i la realitat augmentada a la Cerca

Quan feu una cerca a Google, podeu veure alguns resultats en 3D i en realitat augmentada (RA).

Què necessiteu

Per veure resultats en 3D i interaccionar-hi en realitat augmentada, necessiteu:
  • iPhone 6s o una versió posterior
  • iOS 11 o una versió posterior
  • L'aplicació Google o Safari
Obteniu més informació sobre quins dispositius són compatibles amb la realitat augmentada.

Cercar resultats en 3D i interaccionar-hi

1. A l'iPhone, obriu Safari o l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. Aneu a google.com.
  3. Cerqueu un animal, un objecte o un lloc.
  4. Si hi ha disponible un resultat en 3D, toqueu Mostra en 3D Mostra en 3D.
  5. Per interaccionar amb el resultat en 3D, feu el següent:
    • En realitat augmentada: toqueu RA i seguiu les instruccions en pantalla.
    • A l'iPhone: toqueu Objecte.

Contingut disponible en realitat augmentada

Per veure resultats en realitat augmentada, a continuació us posem uns quants exemples del contingut que podeu cercar:

Disponible en alguns idiomes

Animals terrestres

Tigre, panda, lleopard, cabra, guepard, poni, os bru, llop, poni Shetland, pitó, cavall àrab, os rentador, eriçó i cérvol

Animals aquàtics

Ànec collverd, al·ligàtor, tauró blanc, pop, rap i tortuga marina

Aus

Guacamai, pingüí emperador i àguila

Animals de companyia

Pomerània, golden retriever, retriever del Labrador, rottweiler, buldog francès, carlí i gat

Llocs del patrimoni cultural

Chichén Itzá, Porta de Brandenburg, Memorial a Thomas Jefferson, Porta de l'Índia, Cova de Chauvet i Ahu Nau Nau

Objectes culturals

Mòdul de comandament de l'Apollo 11 i Neil Armstrong

Només està disponible en anglès

Anatomia humana

Aparell digestiu, aparell respiratori, sistema endocrí, aparell reproductor femení, sistema nerviós, sistema limfàtic, aparell reproductor masculí, sistema integumentari, aparell excretor, sistema nerviós perifèric, aparell urinari, esquelet, sistema muscular i aparell circulatori humans

Estructures cel·lulars

Mitocondri, procariota, reticle endoplasmàtic, bacteri, eucariota, cèl·lula vegetal, reticle endoplasmàtic rugós, nuclèol, flagel, membrana cel·lular, cèl·lula animal, aparell de Golgi, ribosoma, reticle endoplasmàtic llis, cromatina, membrana nuclear, fímbria, càpsula bacteriana, plasmidi, vacúol central, cresta, membrana plasmàtica, paret cel·lular i cisterna

Termes de química

Grup funcional, química orgànica, acetat de metil, propanol, àcid salicílic, 1-bromobutà, hidrocarboni, alcà, electròlit, enllaç iònic, enllaç covalent, enllaç químic, enllaç metàl·lic, compost químic, etilè, hibridació d'orbitals, i model de mecànica quàntica

Termes de biologia

monocotiledònies, dicotiledònies, estructura de cromosomes eucariòtics, globus vermell, monòcit, neutròfil, basòfil i eosinòfil

Termes de física

Solenoide