Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Details zoeken van afbeeldingen op Google

Je kunt afbeeldingsdetails vinden op Google Zoeken als de eigenaar van de afbeelding deze opgeeft. Afbeeldingsdetails kunnen bronvermeldingen voor afbeeldingen, auteursrechten en licentiegegevens bevatten.

Meer informatie over afbeeldingsbronnen

Afbeeldingsdetails zijn afkomstig uit 2 bronnen: Meer informatie over hoe je licentie- of auteursrechtgegevens kunt melden die volgens jou onjuist zijn