Prøv eksperimentelle funktioner i Google-appen

Med Prøvefunktioner kan du prøve eksperimentelle funktioner i Google-appen, før de udgives.

Få adgang til Prøvefunktioner

Hvis du vil prøve eksperimentelle funktioner i Google-appen, skal du tilmelde dig som betatester af Google-appen. Se, hvordan du tilmelder dig som betatester.

Vigtigt!  Eksperimentelle funktioner i Prøvefunktioner er kun tilgængelige i Google-appen på en Android-telefon eller -tablet.

Aktivér eller deaktiver eksperimentelle funktioner

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst skal du trykke på 더보기 efterfulgt af Prøvefunktioner Labs.
  3. Aktivér eller deaktiver eksperimentelle funktioner.

Del feedback om eksperimentelle funktioner

Google tilbyder ikke support til eksperimentelle funktioner, men du kan give os feedback, så vi fortsat kan forbedre dem.

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst skal du trykke på 더보기 efterfulgt af Prøvefunktioner Labs.
  3. Tryk på Send feedback under den funktion, du vil sende feedback om.
  4. Udfyld formularen.
  5. Tryk på Send for at gennemgå din feedback.
  6. Vælg, om du vil medtage et screenshot eller logfiler. Fjern markeringen i afkrydsningsfelterne for at fjerne dem fra din feedback.
  7. Tryk på Send Send øverst til højre.