Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

The page you've requested isn't currently available in your language. You can select a different language at the bottom of the page or instantly translate any webpage into a language of your choice, using Google Chrome's built-in translation feature.

Administrer podcastene dine i Google Podcasts

Tips: Oppdater Google-appen for å få de nyeste Podcasts-funksjonene.

Download Podcasts

Last ned episoder
  1. Åpne Google Podcasts Google Podcasts på Android-enheten din.
  2. Trykk på en podcast og så en episode og så Last ned Last ned.
Last ned episoder automatisk
  1. Åpne Google Podcasts Google Podcasts på Android-enheten din.
  2. Trykk på Hjem Hjem nederst.
  3. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Innstillinger for podcaster.
  4. Under «Nedlastinger» trykker du på Automatisk nedlasting.
  5. Slå på Last ned nye episoder automatisk.
  6. Under «Abonnementer» velger du podcastene du vil laste ned automatisk.
Endre når nedlastinger skal fjernes

Som standard fjerner Google Podcasts episoder du har lastet ned

• 24 timer etter at du hørte dem ferdig
  • 30 dager etter at du lastet dem ned

Slik endrer du disse innstillingene:

1. Åpne Google Podcasts-appen Google Podcasts på Android-enheten din.
  2. Trykk på Hjem Hjem nederst.
  3. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Innstillinger for Podcaster.
    • For episoder som er hørt ferdig: Trykk på Fjern episoder som er hørt ferdig, og velg en tidsperiode.
    • For episoder som ikke er hørt ferdig: Trykk på Fjern episoder som ikke er hørt ferdig, og velg en tidsperiode.
Fjern episoder du har lastet ned

For å fjerne

• en bestemt episode:
    1. Trykk på episoden.
    2. Trykk på Nedlastet Lastet ned og så Fjern nedlastingen.
  • alle episoder du har lastet ned:
    1. Trykk på Bibliotek  og så Nedlastinger.
    2. Trykk på Mer Mer og så Fjern alle.

Gjør mer med Google Podcasts

Avslutt abonnementet på en podcast
  1. Åpne Google Podcasts Google Podcasts på Android-enheten din.
  2. Nederst trykker du på Bibliotek  og så Abonnementer.
  3. Øverst til høyre trykker du på Endre Endre.
  4. For å avslutte abonnementet på
    • én podcast: Trykk på Avslutt abonnementet Avslutt abonnementet ved siden av podcasten.
    • flere podcaster: Velg hver podcast, og trykk deretter på Avslutt abonnementet på flere Avslutt flere abonnementer.
Angi tid til hvilemodus

Du kan angi hvilemodus for å unngå at Podcasts fortsetter å spille av episoder etter en viss tid uten aktivitet.

1. Mens du lytter til en podcast trykker du på episoden nederst.
  2. Rull ned til bunnen og trykk på Hvilemodus Hvilemodus.
  3. Angi en nedtelling eller trykk på Slutten av denne episoden.
  4. Trykk på Start.
Slett Podcasts-loggen din

Når du sletter Podcasts-aktivitet fra Min aktivitet, kan det ta opptil 24 timer før aktiviteten blir fjernet fra Logg-fanen i Google Podcasts-appen.

1. Gå til Podcasts-loggen i Min aktivitet.
  2. Velg hva du vil slette:
    • Hele Podcasts-loggen din: Trykk på Slett under søkefeltet.
    • En bestemt dag: Ved siden av dagen trykker du på Slett all aktivitet fra [dag] Fjern.
    • En spesifikk aktivitet: Under aktiviteten trykker du på Detaljer og så øverst. Deretter trykker du på Mer  og så Slett.
Tips: Når du sletter podcastaktiviteter, fjerner du episoder fra Logg-fanen i Google Podcasts-appen. Disse episodene blir også merket som ikke avspilt. Når du sletter søk, tømmer du søkeloggen i Google Podcasts-appen.

Gå til nettstedet for en podcast

1. Åpne Google Podcasts Google Podcasts på Android-enheten din.
  2. Åpne siden til podcasten.
  3. Trykk på Gå til nettstedet Gå til nettstedet.

Slå personlig tilpassede anbefalinger av eller på

Når du er logget på Google-kontoen din, kan Google anbefale podcaster basert på

• Google Podcasts-loggen din.
  • aktiviteten din i alle Google-produkter hvis du har slått på Nett- og appaktivitet.
Finn ut hvordan du styrer aktiviteten i kontoen din.

Sånn slår du personlig tilpassede anbefalinger av og på:

1. Åpne Google Podcasts Google Podcasts på Android-enheten din.
  2. Trykk på Hjem Hjem nederst.
  3. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Innstillinger for podcaster.
  4. Under «Utforsk» slår du Vis personlige anbefalinger av eller på.