Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Sobre el Projecte Biblioteca

El Projecte Biblioteca permet que els usuaris cerquin a Google entre milions de llibres escrits en diversos idiomes, inclosos llibres rars i esgotats o, en general, llibres que ja no estan disponibles fora del sistema de biblioteques.

Veure un llibre al Projecte Biblioteca

Si es determina que un llibre del Projecte Biblioteca és de domini públic, Google el posarà a disposició de tots els usuaris i podreu llegir-lo de principi a fi. Obteniu informació sobre com podeu veure llibres a Google Llibres

En cas contrari, podreu cercar el text del llibre, però Google Llibres només mostrarà uns quants fragments de text perquè veieu on surten els termes de cerca al text del llibre. De vegades, els titulars dels drets d'autor d'alguns llibres ens donen permís per mostrar més contingut que uns quants fragments. En aquests casos, és possible que vegeu un percentatge de pàgines del llibre o, fins i tot, el llibre sencer, segons el que vulgui el titular dels drets.

Si coneixem l'existència d'un llibre, però encara no el tenim escanejat, només en veureu informació bibliogràfica bàsica, de manera semblant al contingut que trobaríeu al catàleg d'una biblioteca. Si voleu una còpia impresa, utilitzeu els enllaços de la botiga o de la biblioteca que s'ofereixen.

Com es mostren els llibres a Google Llibres:

Com col·laboren les biblioteques amb Google

Google treballa amb moltes biblioteques d'arreu del món per incloure les seves col·leccions a Google Llibres. Les biblioteques reben una còpia digital de tots els llibres escanejats de les seves col·leccions perquè puguin conservar-les i posar-les a disposició dels seus patrons quan la llei de drets d'autor ho permeti.

Moltes de les biblioteques amb les quals treballem han mostrat públicament els seus contractes, en què s'indica l'abast de la seva col·laboració amb Google. Alguns exemples són la Universitat de Califòrnia, i la Big Ten Academic Alliance, que inclou institucions com la Universitat d'Illinois, la Universitat de Minnesota i la Universitat Estatal d'Ohio.