Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Betatest af Google Go

Hvis du har en Android-enhed og gerne vil teste eksperimentelle funktioner i Google Go, før de udgives, kan du tilmelde dig betatestprogrammet.

Tilmeld dig som betatester

Vigtigt! Betaversionen af Google Go kan være ustabil og have nogle få mindre problemer, som også kaldes fejl. Vi beder dig om ikke at offentliggøre eller dele de funktioner, du tester, før de er offentligt lanceret.

Sådan tilmelder du dig programmet for betatestere:

1. Gå til tilmeldingssiden for testprogrammet, og log ind på din Google-konto.
  2. Klik på Bliv tester.
  3. Følg vejledningen på skærmen i afsnittet "Hent testversionen" for at komme i gang med at bruge betaversionen.

Stop med at betateste

1. Gå til frameldingssiden for testprogrammet, og log ind på din Google-konto.
  2. Under "Forlad testprogrammet" skal du klikke på Forlad programmet.
  3. Opdater til den nyeste version af Google Go, når den bliver tilgængelig. Der udgives en ny version ca. én gang om måneden.

Giv feedback

Som betatester er du en vigtig del af appens udvikling. Din deltagelse og feedback hjælper os med at udgive en bedre version af appen.

Tip! Hvis du bruger en app til tidlig adgang eller en betaapp, kan du ikke skrive offentlige anmeldelser i Play Butik for den pågældende app.

Sådan giver du feedback:

1. Åbn Google Play Butik Google Play.
  2. Find den app, du vil give feedback til.
  3. Tryk på appen for at åbne dens infoside.
  4. Tryk på Giv feedback under afsnittet "Privat feedback til udvikleren".
  5. Skriv din feedback til udvikleren.
  6. Tryk på Send. Det er kun udvikleren, som kan se din feedback. Andre brugere kan ikke se den.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg både have en betaversion og en almindelig version af appen?

Du kan kun have én version af Google Go installeret på din Android-enhed.

Mister jeg nogen data, hvis jeg skifter til betaversionen?

Når du skifter til betaversionen, foregår det på samme måde, som når du opdaterer, så du mister ikke nogen data eller indstillinger.

Anbefalede artikler

Få flere oplysninger om Google Go .