Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Trobar més resultats de la cerca a Google

Quan feu una cerca a Google, és possible que trobeu milers o fins i tot milions de pàgines web coincidents. Els resultats més rellevants es mostren en primer lloc.

Per trobar més resultats web, feu clic a Següent o Més resultats a la part inferior de la pàgina de resultats de la cerca.

Fer cerques sense ometre resultats

Si arribeu al final dels resultats, és possible que trobeu un missatge que indica que algunes entrades s'han omès. S'ometen resultats quan corresponen a entrades semblants a les que ja es mostren. Això succeeix quan creiem que els resultats més enllà del missatge no serien gaire diferents del contingut rellevant que ja es mostra.

Si voleu seguir cercant i veure aquests resultats, feu clic a l'enllaç inclòs al missatge.

Consell: generalment, Google no mostra més d'unes 40 pàgines de resultats per a qualsevol cerca. Es tracta de centenars de resultats que, en la majoria dels casos, són suficients per a satisfer les necessitats de recerca profunda. Podeu introduir una consulta relacionada per definir millor la cerca i obtenir més informació.

Obtenir tots els resultats d'una cerca

Si no hi ha coincidències rellevants per a la vostra cerca, és possible que vegeu un missatge que indiqui que els resultats poden no ser el que voleu o que no hi ha cap coincidència bona per a la vostra cerca.

Per obtenir millors resultats, teniu dues opcions:

• Tornar a escriure la cerca amb altres paraules que siguin més generals o d'un abast més ampli.
  • Fer clic a la pestanya Tot per veure un conjunt més ampli de resultats.