Skapa och samarbeta i en samling i Sök

När du skapar en ny samling kan du bjuda in någon till att hitta din samling eller samarbeta med dig. Du kan lägga till länkar, bilder och platser från Googles sökresultat i samlingar så att du snabbt hittar dem senare.

Obs! Den här funktionen är inte tillgänglig i alla länder eller på alla språk.

Skapa en samling

I Google-appen

1. Öppna Google-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Samlingar längst ned följt av Nytt Lägg till .
  3. Ge samlingen ett namn.
  4. Tryck på Skapa följt av Sök efter saker att lägga till.

I en webbläsare

1. Öppna google.com på en telefon eller surfplatta med Android.
    • Logga in på Google-kontot om du inte redan är inloggad.
  2. Tryck på menyn Meny uppe till vänster följt av Samlingar följt av Nytt Lägg till .
  3. Ge samlingen ett namn.
  4. Tryck på Skapa följt av Sök efter saker att lägga till.

Dela en samling

I Google-appen

1. Öppna Google-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Samlingar längst ned.
  3. Tryck på den samling som du vill öppna.
  4. Tryck på Dela under samlingens namn.
  5. Aktivera Delning.
    • Om du vill låta andra göra ändringar i samlingen väljer du Länk till webbplats som användaren bidragit till.
    • Om du vill att andra bara ska kunna se samlingen väljer du länken Endast visning.

I en webbläsare

1. Öppna google.com på en telefon eller surfplatta med Android.
    • Logga in på Google-kontot om du inte redan är inloggad.
  2. Tryck på menyn Meny uppe till vänster följt av Samlingar.
  3. Tryck på den samling som du vill öppna.
  4. Tryck på Dela under samlingens namn.
  5. Aktivera Delning.
    • Om du vill låta andra göra ändringar i samlingen väljer du Länk till webbplats som användaren bidragit till.
    • Om du vill att andra bara ska kunna se samlingen väljer du länken Endast visning.

Radera en samling

I Google-appen

1. Öppna Google-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Samlingar längst ned.
  3. Tryck på den samling som du vill öppna.
  4. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Radera följt av Radera.

I en webbläsare

1. Öppna google.com på en telefon eller surfplatta med Android.
    • Logga in på Google-kontot om du inte redan är inloggad.
  2. Tryck på menyn Meny uppe till vänster följt av Samlingar.
  3. Tryck på den samling som du vill öppna.
  4. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Radera följt av Radera.
Obs! Du kan bara ta bort samlingar som du har skapat. Du kan inte ta bort samlingar som har skapats av Google eller andra.