Kokoelman luominen ja yhteiskäyttö Haussa

Luotuasi kokoelman voit kutsua muita katsomaan sitä tai käyttämään sitä yhdessä. Voit lisätä Google Haun tuloksista linkkejä, kuvia ja paikkoja kokoelmiin löytääksesi ne myöhemmin nopeasti.

Tärkeää: Ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla kielillä.

Kokoelman luominen

Google-sovelluksessa

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google-sovellus .
  2. Napauta alareunasta Kokoelmat ja sitten UusiLisää .
  3. Nimeä kokoelma.
  4. Valitse Luo ja sitten Hae lisättäviä asioita.

Selaimessa

1. Siirry Android-puhelimella tai ‑tabletilla osoitteeseen google.com.
    • Jos et ole kirjautuneena, kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikkoja sitten Kokoelmat ja sitten Uusi Lisää .
  3. Nimeä kokoelma.
  4. Valitse Luo ja sitten Hae lisättäviä asioita.

Kokoelman jakaminen

Google-sovelluksessa

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google-sovellus .
  2. Napauta alareunasta Kokoelmat.
  3. Napauta kokoelmaa, jonka haluat avata.
  4. Valitse kokoelman nimen alapuolelta Jaa.
  5. Laita Jakaminen päälle.
    • Voit antaa muille kokoelman muokkausoikeuden valitsemalla Sisällön lisääjä.
    • Voit antaa muiden nähdä kokoelmasi valitsemalla Vain luku.

Selaimessa

1. Siirry Android-puhelimella tai ‑tabletilla osoitteeseen Google.com.
    • Jos et ole kirjautuneena, kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikkoja sitten Kokoelmat.
  3. Napauta kokoelmaa, jonka haluat avata.
  4. Valitse kokoelman nimen alapuolelta Jaa.
  5. Laita Jakaminen päälle.
    • Voit antaa muille kokoelman muokkausoikeuden valitsemalla Sisällön lisääjä.
    • Voit antaa muiden nähdä kokoelmasi valitsemalla Vain luku.

Kokoelman poistaminen

Google-sovelluksessa

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google-sovellus .
  2. Napauta alareunasta Kokoelmat.
  3. Napauta kokoelmaa, jonka haluat avata.
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisääja sittenPoista ja sitten Poista.

Selaimessa

1. Siirry Android-puhelimella tai ‑tabletilla osoitteeseen Google.com.
    • Jos et ole kirjautuneena, kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikkoja sitten Kokoelmat.
  3. Napauta kokoelmaa, jonka haluat avata.
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisääja sittenPoista ja sitten Poista.
Tärkeää: Voit poistaa vain itse luomiasi kokoelmia. Et voi poistaa Googlen tai muiden luomia kokoelmia.