Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Gem links, billeder m.m.

Du kan gemme links, billeder og steder.

Vigtigt! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande eller regioner. Du skal være logget ind på din Google-konto for at finde dine samlinger.

I Google-appen eller under Gemt kan du gemme:

• Billeder
  • Steder
  • Opskrifter
  • Serier
  • Film
  • Websider

I Google-appen kan du også holde øje med produkter.

Opret en samling

1. Åbn Google-appen Google-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Faner.
  3. Tryk på Gemt øverst, eller stryg til "Gemt".
  4. Under fanen "Gemt" på siden Interesser skal du trykke på Se alle samlinger og derefter Opret Tilføj.
  5. Vælg én af følgende muligheder:
    • Opret ud fra et link: Du kan oprette en samling, når du tilføjer et link.
    • Opret ud fra alle gemte elementer: Du kan oprette en samling, når du vælger et eller flere af dine gemte elementer.
    • Opret ud fra en tom skabelon: Du kan oprette en tom samling.
  6. Giv samlingen et navn.
  7. Tryk på Udfør.
  8. Søg efter elementer, du vil gemme.

Føj til dine gemte elementer

1. Åbn Google-appen Google-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Faner.
  3. Tryk på Gemt øverst, eller stryg til "Gemt".
  4. Tryk på Se alle gemte elementer.
  5. Nederst til højre skal du trykke på Tilføj Tilføj og derefter Link .

Gem elementer i en samling

Sådan gemmer du elementer:

1. Åbn Google-appen Google-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Søg efter det element, du vil gemme.
  3. Tryk på elementet.
  4. Øverst på skærmen skal du trykke på Mere Mere og så Gem Føj til.

Sådan gemmer du billeder:

1. Åbn Google-appen Google-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Søg efter et billede, du vil gemme.
  3. Tryk på billedet.
  4. Tryk på Mere Mere og så Gem Føj til.
Tip! Elementet gemmes i din seneste samling. Tryk på Skift for at vælge en anden samling. Vælg derefter en samling.