Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Ändra inställningarna för Förslag

I Förslag kan du ändra inställningarna för språk, videor och annonser och bestämma vilken aktivitet som ska delas med Google.

Visa eller dölja stories på ett annat språk

Sluta få artiklar på ett annat språk
  1. Öppna Google-appen på en Android-enhet eller besök google.com i webbläsaren.
  2. Tryck på Mer Mer nere till höger på ett kort.
  3. Tryck på Visa inte artiklar på [språk].
Obs! Den här funktionen kanske inte är tillgänglig på alla kort.
Få tillbaka artiklar på ett annat språk

I Google-appen

1. Öppna Google-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger följt av Inställningar följt av Intressen följt av Dolda.
  3. Visa det språk du vill få tillbaka under Typer av information.

I webbläsaren

1. Öppna google.com i webbläsaren på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn Meny uppe till vänster följt av Inställningar.
  3. Tryck på Hantera intressen under Förslag följt av Dolda.
  4. Visa det språk du vill få tillbaka under Typer av information.

Ändra väderinställningar

1. Öppna Google-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på kortet Väder i Förslag.
  3. Tryck på Mer More uppe till höger följt av välj Fahrenheit eller Celsius.

Styra automatisk förhandsvisning av video

Videor i Förslag kan börja spelas upp automatiskt utan ljud. Du kan aktivera eller inaktivera denna automatiska förhandsgranskning av video och ändra när videor får spelas upp.

1. Öppna Google-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger följt av Inställningar följt av Allmänt.
  3. Tryck på Spela automatiskt upp förhandsvisning av video.
  4. Välj Aldrig, Endast på wifi eller Via wifi och mobildata.

Ändra aviseringsinställningarna för Förslag

Du kan ändra inställningarna i Google-appen, t.ex. aviseringar från Förslag, eller aktivera och inaktivera aviseringar från Google-appen. Läs mer om hur du ändrar Google-aviseringarna.

Ändra vilka annonser som visas

Du kan inte använda Förslag utan annonser, men du kan ändra vilka annonser som visas för dig. Dessa kort känns igen på ordet Annons. Så här stänger du av annonser från en viss annonsör:
  1. Tryck på Mer More uppe till höger på en annons följt av Varför visas den här annonsen?
  2. Inaktivera Visa annonser från [annonsören].
Öppna Annonsinställningar om du vill ändra vilka annonser som visas för dig. Annonserna som visas i Förslag kan anpassas utifrån vissa av dina inställningar och aktiviteter på Google. Öppna Min aktivitet om du vill se och ändra tidigare aktivitet som har sparats i ditt Google-konto.

Hitta och radera aktivitet i Förslag

Din aktivitet i Förslag är privat och du kan bara se den om du är inloggad på Google-kontot.
  1. Öppna sidan Min aktivitet. Du kanske måste logga in på Google-kontot.
  2. På sidan visas en daglig sammanfattning av korten som skickades till enheten från Google-appen. Du kan se om du har visat, anpassat eller dolt korten.
  3. Läs artikeln Radera din aktivitet om du vill radera aktivitet.

Vilken aktivitet sparas i Förslag

När du använder Förslag lagrar och använder Google följande information om din aktivitet:

• vilka kort och resultat som visats i Förslag
  • vilka kort du tittat på eller anpassat
  • vilka ämnen du har markerat att du inte är intresserad av
  • vilka enheter du använder Förslag på
  • annonser