Ändra inställningarna för Förslag

I Förslag kan du ändra inställningarna för språk, videor och annonser och bestämma vilken aktivitet som ska delas med Google.

Ändra vilka språk som används i Förslag

Sluta få artiklar på ett annat språk

1. Öppna Google-appen Google på en Android-enhet eller besök google.com i webbläsaren.
  2. Tryck på Mer More nere till höger på ett kort.
  3. Tryck på Visa inte artiklar på [språk].

Obs! Den här funktionen kanske inte är tillgänglig på alla kort.

Få tillbaka artiklar på ett annat språk

I Google-appen

1. Öppna Google-appen Google på en Android-enhet.
  2. Tryck på Mer Merföljt avIntressen följt av Dolda.
  3. Visa det språk du vill få tillbaka under Typer av information.

I webbläsaren

1. Besök google.com i webbläsaren på en Android-enhet.
  2. Tryck på menyn Meny följt avInställningar.
  3. Tryck på Hantera intressen under Förslag följt av Dolda.
  4. Visa det språk du vill få tillbaka under Typer av information.

Ändra vilka annonser som visas

Du kan inte stänga av annonser helt, men du kan ändra vilka annonser som visas för dig. Dessa kort känns igen på ordet Annons. Så här stänger du av annonser från en viss annonsör:

1. yck på Mer More uppe till höger på en annons från annonsören följt av Varför visas den här annonsen?
  2. Inaktivera Visa annonser från [annonsören].

Öppna Annonsinställningar om du vill ändra vilka annonser som visas för dig. Annonserna som visas i Förslag kan anpassas utifrån vissa av dina inställningar och aktiviteter på Google. Öppna Min aktivitet om du vill visa och ändra tidigare aktivitet som har sparats i ditt Google-konto.

Styra automatisk uppspelning av video

Uppspelningen av videor i Förslag kan starta automatiskt utan ljud. Du kan aktivera eller inaktivera denna automatiska förhandsgranskning av video och ändra när videor får spelas upp. Läs mer om hur du ändrar inställningarna för Google-appen eller ändrar inställningarna för Google Sök i webbläsaren.

Hitta och radera aktivitet i Förslag

Din aktivitet i Förslag är privat och du kan bara se den om du är inloggad på Google-kontot.

1. Öppna sidan Min aktivitet. Du kanske måste logga in på Google-kontot.
  2. På sidan visas en daglig sammanfattning av korten som skickades till enheten från Google-appen. Du kan se om du har visat, anpassat eller dolt korten.
  3. Läs mer om hur du raderar aktivitet om du vill göra detta.

Vilken aktivitet sparas i Förslag

När du använder Förslag lagrar och använder Google följande information om din aktivitet:

• vilka kort och resultat som visats i Förslag
  • vilka kort du tittat på eller anpassat
  • vilka ämnen du har markerat att du inte är intresserad av
  • vilka enheter du använder Förslag på
  • Annons