Skift dine indstillinger for Discover

I Discover kan du ændre dine indstillinger for sprog, videoer og annoncer og bestemme, hvilke aktiviteter du deler med Google.

Skift de sprog, du bruger i Discover

Stop med at få historier på et andet sprog

1. Åbn Google-appen Google , eller gå til google.dk i din browser på din Android-enhed.
  2. Tryk på Mere More nederst til højre på et kort.
  3. Tryk på Vis ikke historier på [sprog].

Bemærk! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle kort.

Få igen historier på et andet sprog

I Google-appen

1. Åbn Google-appen Google på din Android-enhed.
  2. Tryk på Mere Mereog derefterInteresser og derefter Skjult.
  3. Find det sprog, du vil bruge igen, under "Typer af oplysninger".

I din browser

1. Gå til google.dk i browseren på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Menu og derefterIndstillinger.
  3. Under "Discover" skal du trykke på Administrer interesser og derefter Skjult.
  4. Find det sprog, du vil bruge igen, under "Typer af oplysninger".

Skift, hvilke annoncer du får vist

Du kan ikke blive helt fri for alle annoncer, men du kan ændre hvilke annoncer, du får vist. Du kan genkende disse kort på ordet Annonce. Sådan stopper du med at få annoncer fra en bestemt annoncør:

1. Øverst til højre for en annonce fra den pågældende annoncør kan du trykke på Mere More og derefter Hvorfor får jeg vist denne annonce?
  2. Deaktiver Vis annoncer fra [annoncør].

Du kan lave om på, hvilke annoncer du får vist, ved at gå til Annonceindstillinger. Discover kan tilpasse, hvilke annoncer du får vist, baseret på nogle af dine Google-indstillinger og -aktiviteter. Du kan se og justere tidligere aktivitet, der er gemt på din Google-konto, ved at gå til Min aktivitet.

Styr automatisk afspilning af videoer

Afspilning af videoer i Discover kan starte automatisk uden lyd. Du kan aktivere og deaktivere disse automatiske afspilninger af videoeksempler og ændre, hvornår de skal afspilles. Se, hvordan du ændrer indstillingerne for Google-appen eller ændrer browserindstillingerne for Google Søgning.

Find og slet din Discover-aktivitet

Din Discover-aktivitet er privat, og du kan kun se din aktivitet, når du er logget ind på din Google-konto.

1. Gå til siden Min aktivitet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind på din Google-konto.
  2. På denne side kan du se en daglig oversigt over de kort, som Google-appen har sendt til din enhed. For hvert kort kan du se, om du har set, tilpasset eller skjult det.
  3. Hvis du vil slette din aktivitet, kan du få flere oplysninger om, hvordan du sletter din aktivitet.

Hvilke aktiviteter gemmes i Discover?

Når du bruger Discover, gemmer og anvender Google følgende oplysninger i din aktivitet:

• De kort og resultater, der vises i Discover.
  • De kort, du ser eller tilpasser.
  • Emner, du markerer som "Ikke interesseret i".
  • De enheder, du bruger til at få adgang til Discover.
  • Annonce