Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Canviar la configuració de Discover

A Discover, podeu canviar la configuració d'idioma, de vídeo i d'anuncis, així com decidir quina activitat compartiu amb Google.

Mostrar o amagar històries en un altre idioma

Deixar de veure històries en un altre idioma
  1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Google o aneu a google.com des del navegador.
  2. A la part inferior dreta d'una targeta, toqueu Més Més.
  3. Toqueu No mostris històries en [idioma].
Nota: és possible que aquesta funció no estigui disponible per a totes les targetes.
Recuperar històries en un altre idioma

A l'aplicació Google

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o foto de perfil i, a continuació, Configuració i, a continuació, Interessos i, a continuació, Amagat.
  3. A "Tipus d'informació", deixeu d'amagar l'idioma que voleu recuperar.

Al navegador

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a google.com des del navegador.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i, a continuació, Configuració.
  3. A "Discover", toqueu Gestiona els interessos i, a continuació, Amagat.
  4. A "Tipus d'informació", deixeu d'amagar l'idioma que voleu recuperar.

Canviar la configuració del temps

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google .
  2. A Discover, toqueu la targeta Temps.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més More i, a continuació, trieu Fahrenheit o Celsius.

Controlar la reproducció automàtica de les previsualitzacions de vídeo

A Discover, pot ser que els vídeos es reprodueixin automàticament sense so. Podeu activar o desactivar aquestes previsualitzacions de vídeo i canviar quan es reprodueixen.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o foto de perfil i, a continuació, Configuració i, a continuació, General.
  3. Toqueu Reprodueix automàticament previsualitzacions de vídeo.
  4. Trieu Mai, Només amb Wi-Fi o Amb Wi-Fi o dades mòbils.

Canviar la configuració de notificacions de Discover

Podeu canviar la configuració de l'aplicació Google, com ara les notificacions de Discover, o bé activar o desactivar les notificacions de l'aplicació. Obteniu informació sobre com podeu canviar les notificacions de Google.

Canviar els anuncis que veieu

No podeu utilitzar Discover sense anuncis, però podeu canviar els que es mostren. Aquestes targetes es poden reconèixer perquè contenen la paraula Anunci. Per deixar de veure anuncis d'un anunciant determinat:
  1. A la part superior dreta d’un anunci, toqueu Més Morei, a continuació, Per què veig aquest anunci?
  2. Desactiveu l'opció Mostra anuncis de [anunciant].
Per canviar els anuncis que veieu, aneu a Configuració d'anuncis. Discover pot personalitzar quins anuncis veieu en funció de la vostra configuració de Google i de les activitats que hi dueu a terme. Per consultar i modificar l'activitat anterior desada al Compte de Google, aneu a La meva activitat.

Cercar i suprimir l'activitat de Discover

L'activitat de Discover és privada i només podeu veure-la si teniu la sessió iniciada al Compte de Google.
  1. Aneu a la pàgina La meva activitat. És possible que se us demani que inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  2. En aquesta pàgina podeu veure un resum diari de les targetes que l'aplicació Google ha enviat al dispositiu, i també podeu veure si les heu consultat, personalitzat o amagat.
  3. Per suprimir l'activitat, aneu a Suprimeix l'activitat.

Quina activitat es desa a Discover

Quan feu servir Discover, Google emmagatzema i utilitza la informació següent sobre la vostra activitat:

• les targetes i els resultats que es mostren a Discover
  • les targetes que consulteu o personalitzeu
  • els temes que marqueu com a "No m'interessa"
  • els dispositius que feu servir per accedir a Discover
  • anuncis