Canviar la configuració de Discover

A Discover, podeu canviar la configuració d'idioma, de vídeo i d'anuncis, així com decidir quina activitat compartiu amb Google.

Canviar els idiomes que utilitzeu a Discover

Deixar de veure històries en un altre idioma

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Google Google .
  2. A la part inferior dreta d'una targeta, toqueu Més More.
  3. Toqueu No mostris històries en [idioma].

Nota: és possible que aquesta funció no estigui disponible per a totes les targetes.

Recuperar les històries en un altre idioma

A l'aplicació Google

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Google Google .
  2. Toqueu Més Més i després Interessos i després Amagat.
  3. A "Tipus d'informació", deixeu d'amagar l'idioma que voleu recuperar.

Canviar els anuncis que veieu

No podeu deixar de veure tots els anuncis, però podeu canviar els anuncis que veieu. Aquest tipus de targetes es poden reconèixer perquè contenen la paraula Anunci. Per deixar de veure anuncis d'un anunciant determinat:

1. A la part superior dreta d'un anunci d'aquest anunciant, toqueu Més More i després Per què em surt aquest anunci?
  2. Desactiveu l'opció Mostra anuncis de [anunciant].

Per canviar els anuncis que veieu, aneu a Configuració d'anuncis. Discover pot personalitzar quins anuncis veieu en funció de la vostra configuració de Google i de les activitats que hi dueu a terme. Per consultar i modificar l'activitat anterior desada al vostre Compte de Google, aneu a La meva activitat.

Controlar la reproducció automàtica de vídeos

A Discover, pot ser que els vídeos comencin a reproduir-se automàticament sense so. Podeu activar o desactivar aquestes previsualitzacions de vídeo i canviar quan es reprodueixen. Obteniu informació sobre com podeu canviar la configuració de l'aplicació Google o canviar la configuració de la Cerca de Google al navegador.

Cercar i suprimir l'activitat de Discover

L'activitat de Discover és privada i només podeu veure-la si teniu la sessió iniciada al vostre Compte de Google.

1. Aneu a la pàgina La meva activitat. És possible que se us demani que inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  2. En aquesta pàgina podeu veure un resum diari de les targetes que l'aplicació Google ha enviat al dispositiu, i també podeu veure si les heu consultat, personalitzat o amagat.
  3. Obteniu informació sobre com podeu suprimir l'activitat.

Quina activitat es desa a Discover

Quan feu servir Discover, Google emmagatzema i utilitza la informació següent sobre la vostra activitat:

• les targetes i els resultats que es mostren a Discover
  • les targetes que consulteu o personalitzeu
  • els temes que marqueu com a "No m'interessa"
  • els dispositius que feu servir per accedir a Discover
  • els anuncis