Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Inaktivera Förslag

Om du inte vill se uppdateringar om dina intressen eller få ett anpassat urval artiklar kan du inaktivera Förslag.

I Google-appen

1. Öppna Google-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger följt av Inställningar följt av Allmänt.
  3. Inaktivera Förslag.

I webbläsaren

Obs! Den här funktionen är kanske inte tillgänglig på alla språk eller i alla länder.
  1. Besök google.com på en iPhone.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger följt av Fler inställningar följt av Andra inställningar.
  3. Inaktivera Visa Förslag på startsidan.