Discover uitschakelen

Als je geen updates voor je interesses wilt zien of geen gepersonaliseerde artikelen wilt ontvangen, kun je Discover uitschakelen.

In de Google-app

1. Open de Google-app  op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal en dan Instellingen en dan Algemeen.
  3. Zet Discover uit.

In de browser

Belangrijk: Deze functie is mogelijk niet in alle talen en landen beschikbaar.
  1. Ga op je iPhone naar google.com.
  2. Tik op Menu Menu en dan Instellingen Instellingen en dan Discover en dan Niet weergeven op homepage.