Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Desactivar Discover

Si no voleu veure novetats sobre els vostres interessos ni històries personalitzades, podeu desactivar Discover.

A l'aplicació Google

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto o inicial de perfil i, a continuació, Configuració i, a continuació, General.
  3. Desactiveu Discover.

Al navegador

Important: aquesta funció no està disponible en tots els països ni en tots els idiomes.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a google.com.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto o inicial de perfil i, a continuació, Més opcions de configuració i, a continuació, Altres opcions de configuració.
  3. Desactiveu l'opció Mostra Discover a la pàgina d'inici.

Articles relacionats