Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Problemen met Google Go oplossen

Verbindingsproblemen met Google Go oplossen

Als je geen verbinding met wifi kunt maken of een langzame verbinding hebt, probeer je deze oplossingen:

Controleren of je de nieuwste app-versie hebt

1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar de Google Go-app Google Go.
  2. Tik op Updaten. Als Geïnstalleerd wordt weergegeven, is de nieuwste versie al geïnstalleerd.

Lite-versie inschakelen

Als je zoekresultaten sneller wilt weergeven en minder data wilt gebruiken, kun je de lite-versie inschakelen.

1. Open de Google Go-app Google Go.
  2. Tik rechtsboven op Instellingen .
  3. Schakel onder Data de optie Lite-versie gebruiken in.

Meldingen inschakelen

Als je geen verbinding met wifi kunt maken, kun je meldingen inschakelen om zoekresultaten te ontvangen wanneer je weer online bent.

1. Open de Google Go-app Google Go.
  2. Tik rechtsboven op Instellingen .
  3. Schakel onder Meldingen de opties Zoekresultaten zijn gereed en Webpagina is geladen in.

Gesproken zoekopdrachten werken niet

Je taalinstellingen controleren

1. Open de Google Go-app Google Go.
  2. Tik rechtsboven op Instellingen .
  3. Kies de app-taal die je wilt gebruiken.

Gesproken zoekopdrachten activeren

1. Open de Google Go-app Google Go.
  2. Tik onderaan op Microfoon .
  3. Til je apparaat op en spreek er langzaam tegen.
  4. Gebruik korte zinnen zoals 'Wanneer is de Taj Mahal gebouwd?'

De luistermodus is te snel of te langzaam

1. Open de Google Go-app Google Go.
  2. Zoek naar een artikel en dan tik op het artikel om het te openen.
  3. Tik onderaan op Afspelen.
  4. Tik op Snelheid om het artikel sneller of langzamer te laten voorlezen.