Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Google Gon ongelmien korjaaminen

Google Gon yhteysongelmien korjaaminen

Jos et voi yhdistää Wi-Fi-verkkoon tai yhteytesi on hidas, kokeile näitä keinoja:

Sovelluksen uusimman version tarkistaminen

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google Go ‑sovellus Google Go.
  2. Napauta Päivitä. Jos näytöllä lukee Asennettu, sinulla on jo uusin versio.

Yksinkertaistetun tilan laittaminen päälle

Jos haluat saada hakutulokset nopeammin ja käyttää vähemmän dataa, voit laittaa yksinkertaistetun tilan päälle.

1. Avaa Google Go ‑sovellus Google Go.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset .
  3. Siirry Data-kohtaan ja laita päälle Yksinkertaistetun tilan käyttäminen.

Ilmoitusten laittaminen päälle

Jos sinulla on ongelmia Wi-Fi-yhteyden muodostamisessa, laita ilmoitukset päälle, niin saat hakutulokset, kun olet taas verkossa.

1. Avaa Google Go ‑sovellus Google Go.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset .
  3. Laita Ilmoitukset-kohdasta päälle Hakutulokset ovat valmiina ja Verkkosivu on ladattu.

Puhehaku ei toimi

Kieliasetusten tarkistaminen

1. Avaa Google Go ‑sovellus Google Go.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset .
  3. Valitse haluamasi sovelluskieli.

Puhehaun aktivoiminen

1. Avaa Google Go ‑sovellus Google Go.
  2. Valitse alareunasta Mikrofoni .
  3. Nosta laitetta ja puhu siihen hitaasti.
  4. Käytä lyhyitä lauseita, kuten "Milloin Taj Mahal rakennettiin?"

Kuuntelutila on liian nopea tai hidas

1. Avaa Google Go ‑sovellus Google Go.
  2. Hae artikkelia ja sitten avaa artikkeli napauttamalla sitä.
  3. Valitse alareunasta Toista.
  4. Jos haluat kuulla artikkelin nopeammin tai hitaammin, valitse Nopeus.

Muita lähteitä