Corregir problemes de Google Go

Corregir problemes de connexió de Google Go

Si no us podeu connectar a la Wi-Fi o teniu una connexió lenta, proveu aquestes solucions:

Comproveu que tingueu la darrera versió de l'aplicació

1. Al telèfon, aneu a la pàgina de Google Go a Play Store.
  2. Toqueu Actualitza. Si veieu "Instal·lada", vol dir que ja teniu la darrera versió instal·lada.

Activar el mode bàsic

Per obtenir resultats de cerca més ràpidament i fer servir menys dades, podeu activar el mode bàsic.

1. Obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la part superior, toqueu Configuració .
  3. A "Dades", activeu Utilitza el mode bàsic.

Activar les notificacions

Si teniu problemes per connectar-vos a la Wi-Fi, activeu les notificacions per obtenir els resultats de cerca quan torneu a tenir connexió.

1. Obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la part superior, toqueu Configuració .
  3. A "Notificacions", activeu Resultats de la cerca a punt i S'ha carregat la pàgina web.

La cerca per veu no funciona

Revisar la configuració d'idioma

1. Obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la part superior, toqueu Configuració .
  3. Trieu l'idioma que vulgueu fer servir a l'aplicació.

Provar d'activar la cerca per veu

1. Obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la part inferior, toqueu el micròfon .
  3. Aixequeu el dispositiu i parleu-hi lentament.
  4. Utilitzeu frases curtes, com ara "Quan es va construir el Taj Mahal?".

El mode per escoltar és massa ràpid o massa lent

1. Obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. Cerqueu un article toqueu l'article per obrir-lo.
  3. A la part inferior, toqueu Reprodueix.
  4. Toqueu Velocitat per sentir l'article més ràpidament o més lentament.

Articles relacionats